sunnuntai 8. tammikuuta 2017

kiitollisuutta x5

J: Viime sunnuntaina töihin paluu ärsytti, ahdisti, väsytti ja harmitti (x100 muuta negatiivista adjektiivia), mutta jo samalla hetkellä kun ensimmäiset oppilaat huusivat moikat luokan ovelta, oli fiilis jo tuhat kertaa parempi. Nyt jälkikäteen päätin, etten anna enää samanlaiselle ärsytykselle valtaa, vaan olen kiitollinen siitä, että mulla on työpaikka. Sellainen työpaikka, jossa kuitenkin yleensä viihdyn hyvin. Negatiiviset ajatukset eivät johda mihinkään, se on usein jo todettu. Sen vuoksi päätinkin muuttaa ajatustapaani (taas kerran) ja pyrkiä positiivisempaan ajatustapaan. Aina välillä se unohtuu, mutta nyt pitää taas tsempata! Maailmassa on kuitenkin paljon asioita, joista voi olla joka päivä kiitollinen. Tällä hetkellä mä olen kiitollinen siitä, että..


..vietin just kolme ihan täydellistä lomapäivää!

..pääsin vihdoin kampaajalle ja nyt mun hiukset on taas ihan superkivat! 

..meidän San Fransiscon reissuun on enää alle seitsemän viikkoa. Aika menee ihan hurjaa tahtia.. 

..olen pysynyt terveenä, vaikka tosi moni lähipiiristä on ollut flunssassa tai muuten vaan kipeänä.

..ensi viikolla jatkuu taas korispelit, jee!


Toki on paljon muitakin juttuja, mutta nuo ovat päällimmäisenä mielessä. Lisäksi olen todella kiitollinen tällä hetkellä siitä, että mulla on uunissa porkkana-kaurasämpylöitä ja jääkaapissa on lohisalaatin aineet. Kauhea nälkä! 

Mistä te olette kiitollisia?

6 kommenttia:

 1. Joo todellakin, kiitollisuus kantaa! :) Mä olen just nyt kiitollinen omasta kodista ja takkatulen loimusta, sekä suloisesta muumikirjan lukemisesta. Tove Janssonin "taikatalvi" sai hymyn huulille. Kai saa aikuisenakin lukea satuja?;)

  VastaaPoista
 2. Kiitollisuus on sellainen taito, minkä olen oppinut vasta iän myötä :) Jotenkin nykyäämn on vaan niin paljon enemmän calm down ja kiitollinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samoin minä. Luulen myös, että mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän oppii sitä lisää!

   Poista
 3. Kiitollisuudella on kyllä ihmeellinen voima :) Huomasin sen, kun manasin viime vuottani ja siitä tulikin yhtäkkiä positiivisempi fiilis, kun keräsin kasaan sen positiivisia asioita.

  Just nyt oon erityisen kiitollinen ihmisistä, joita mun elämässä on. Eniten omasta miehestä, joka on kyllä maailman vahvin tuki ja turva <3

  Aivan ihana muuten tuo viimeinen kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana kuulla, että positiivisuus on auttanut sua. Ihanaa tulevaa vuotta!

   Poista