lauantai 28. tammikuuta 2017

Just nyt..

J: ..Olen innoissani siitä, että työsopparini jatkuu edelleen ja loppua ei näy. Mulla on elokuusta saakka tehty aina parin kuukauden sopimuksia ja vasta alan nyt alan uskoa, että saan olla luokkani kanssa koko loppuvuoden!


..Olen muutenkin motivoitunut ja innoissani työnteosta ja ehkä juuri senkin takia viime viikko meni kuin siivillä!

..Myös tämä päivä meni ihan uskomattoman nopeasti Helsingissä Educassa. Educa on suuri kasvatus- ja opetusalan tapahtuma, jossa ammattilaiset pääsevät tapaamaan muita ammattilaisia ja näytteilleasettajia. Mä vietin päivää opiskelukavereiden kanssa ja oli kyllä hauskaa! Työjuttujen lisäksi ehdittiin vaihdella muitakin kuulumisia ja suunnitella tulevaa.. Mun mielestä vastaavia tapahtumia saisi olla useamminkin.


..Samalla kun olen innoissani työstäni, odotan kuitenkin meidän Kalifornian reissua. Vielä kun saisi auton vuokrattua ja varattua viimeiset hotellit, olisin aika tyytyväinen. En voi uskoa, että pääsen pian katsomaan NBA-matsia. Niin huippua!

..Ennen sitä tyydyn katsomaan vain Vilppaan matseja Salohallissa ja pelaamaan oma pelejä. 

..Pitää kuitenkin muistaa, että aika turha odottaa koko ajan tulevaa, kun kaikki on kuitenkin tälläkin hetkellä ihan jees. Tai jopa enemmänkin jees, oikein hyvin!


Nyt mun ilta jatkuu irtokarkkien ja Jo Nesbon kanssa sängyssä peiton alla! Huomisen ajattelin pyhittää blogijutuille ja pitkälle lenkille.. Ihanaa iltaa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Blogissa on kyllä parasta, kun kirjoittaa ja pysähtyy siihen kuinka onnellinen onkaan ja muistelee kaikkea viimepäivien tapahtumia. Pitäis olla onnellisempi jokaisesta hetkestä. Niinkuin sanoit, kaikki on kuitenkin oikein hyvin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitäisi useammin muistaa, että kaikki on oikein hyvin!

   Poista
 2. Ihania kuvia, jotenkin niin pysäyttäviä! :) Myökin ollaan suunniteltu matkaa jo pidemmän aikaa, mutta vielä pitää odottaa kesälomatiedot, että päästään varaileen hotellia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa, toivottavasti saatte pian matkan varattua!

   Poista