tiistai 24. tammikuuta 2017

ihan vaan rennosti


R: Mä pääsin lauantaina pitkästä aikaa pelaamaan korista. Muutamissa treeneissä olin jo ehtinyt käydä ja nyt jatkui taas pelit. Lauantaina Pirkkalassa vastassa oli sarjakärki, ylivoimaisesti kaikki pelit voittanut joukkue. Meillä oli taustalla pelkkiä tappioita ja saatiin vaan 5 pelaajaa mukaan, joten ei varmaan yllätys jos sanon, että tappio sieltä tuli. Mutta ei kuulkaa haittaa yhtään! Oli niiiin siistiä pelata taas! Se fiilis koriskentällä kaikkensa antaneena on niin erilainen, kun muiden rankkojen treenien jälkeen. Korispeleissä annan aina kaikkeni ja juoksen kovempaa, kun yksissäkään intervallitreeneissä. Olin niin fiiliksissä siitä, että pystyin pelaamaan, ettei edes tappio harmittanut. Varsinkin kun pelattiin kuitenkin hyvin joukkueena tappiosta huolimatta. Kauan ei ehtinyt kuitenkaan tuota peliä fiilistellä, sillä meillä jatkui pelit heti maanantaina. Siitä pelistä ei sitten jäänytkään yhtä hyvät fiilikset ja koska haluan pitää tämän postauksen positiivisena, en jaksa siitä kirjoitella sen enempää.

Kolmeen päivään mahtui siis kaksi rankkaa peliä ja lisäksi yksi melkein 10 km lenkki (pisin loukkaantumisen jälkeen!), joten päätin jo eilen, että tänään otan rennosti. Sykemittarikin näytti eilen palautumisajaksi lähemmäs 50 tuntia, joten tänään töistä päästyäni heitin juuresranskikset ja falafelit uuniin, menin sohvalle makoilemaan ja avasin tv:n. Luin rauhassa vihdoin uuden Mondon, söin vähän raakasuklaata, selailin vuokra-autoja (vinkkejä auton vuokraamiseen Kaliforniassa otetaan vastaan) ja lueskelin blogeja. Ihan kelpo tiistai-ilta, joskus on hyvä ottaa ihan vaan rennosti. 

Energistä viikon jatkoa teillekin!

3 kommenttia:

 1. Oi, kiva kuulla,että oot ollut käymässä meijän huudeilla. Pirkkalassa ei yleensä käy kukaan :D

  En oo vuokrannut Kaliforniasta autoa, kun oon aina ollut sielä tuttujen luona, mut Floridaan vuokrattiin auto ihan netin kautta, about sieltä missä oli halvin.. Yritettiin vuokrata avo mustang, mutta ne oli loppu, joten saatiin 9 paikkanen Lincolnin Navigator :D Oikeestaan auton vuokraamiseen ei tarvi ku visan ja tulostimen, koska ihan kaikki kannattaa tulostaa& paikan päällä sitten hyvät hermot, kun homma ei suju niinku olis ajatellut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa.. Vakuutukset vaan mietityttää, että on varmasti kaikki tarvittavat!

   Poista
  2. Me otettiin sillon se ihan basictason vakuutus, kun se katto aika laajasti kaiken .. jos en nyt ihan väärin muista ni se makso noin 100 dollaria viikolta :)

   Poista