tiistai 3. tammikuuta 2017

ajatuksen virtaa ja päätöksenteon vaikeus

R: Just kun pääsin hehkuttamaan paluuta lenkkipolulle, iski flunssa. Miten voi olla mahdollista..? Olin kuitenkin pitkään juoksukiellossa jalan takia, olisin hyvin voinut siinä sivussa sairastaa flunssakin.. En ole pitkään aikaan ollut flunssassa ja tätä taitaa olla nyt paljon liikkeellä, joten eipä auta valittaminen. Harmittaa silti! Tänään jouduin olemaan pois töistäkin, kun aamulla oli kuumetta.


Nyt kun olen viime päivinä viettänyt enimmäkseen aikaa kotona, olen jälleen ehtinyt miettiä kaikkea tulevaa. Muistatteko kun kirjoitin tämän postauksen? Nyt mun töiden loppumiseen on enää reilu 1,5 kuukautta, eikä mitään edelleenkään tiedossa. Ei edes mitään pientä viritteillä. Olen joka toinen päivä sitä mieltä, että jos en saa heti töitä, lähden pidemmäksi aikaa jonnekin ulkomaille. Vaikka Thaimaaseen. Joka toinen päivä olen taas sitä mieltä, että ilmoittaudun jollekin hemmetin kalliille ravintovalmentaja tai hyvinvointivalmentaja -kurssille ja alan toteuttamaan unelmiani. Suurimman osan ajasta olen kuitenkin sitä mieltä, että hommaan jonkun työn, ihan sama minkä, teen töitä niinkun aikuisten kuuluu ja opiskelen sen sossun pätevyyden, joka takaisi varmasti töitä tulevaisuudessa ja jossa olen nytkin ihan hyvin viihtynyt.. Mitä lähemmäs 21.2 tulee, sitä enemmän mua alkaa ahdistaa tämä tilanne. Haluaisin olla sataprosenttisesti sellanen huoleton asiat kyllä järjestyy, seuraa unelmiasi -ihminen, mutta kun en ole. Olen kuitenkin vähän myös realisti, joka miettii sitä, että jatkossakin haluan pitää jonkinlaisen elämäntason, haluan säännölliset tulot ja haluan ostaa sen asunnon, josta olen nyt vuoden haaveillut ja jota varten olen säästänyt!


Sitä ravintovalmentajaksi opiskelua olen kyllä miettinyt ihan tosissani, vaikka sitten töiden ohessa. Harmi vaan, että se opiskelu on niin kallista. Tiedän, että ravitsemustieteen opintojen ansiosta mulla on jo paljon niitä tietoja ja taitoja, joita opinnoissa tulisi eteen ja ala kiinnostaa tosi paljon, joten opiskelu olisi varmasti jokaisen sentin arvoista. Varsinkin, kun sen jälkeen voisi ehkä alkaa tehdä esimerkiksi toiminimellä ravintovalmentajan hommia. Mutta, koska olen huono tekemään päätöksiä, olen tyytyväinen ettei tätä päätöstä tarvitse tehdä just nyt. Sen sijaan nyt haluan parantua tästä flunssasta ja päästä pois kotona, ainakin töihin ja treenaamaan. Näitä kuvia katsellessa myös viikonlopun vietto mökillä alkoi houkuttelemaan! Ehkä se, mitä teen viikonloppuna, on suurin päätös, jonka tällä hetkellä pystyn tekemään!

2 kommenttia:

  1. Kaikki oikein hyviä vaihtoehtoja! Ite ottaisin heti ekana sen äkkilähdön Thaimaaseen, sitten jotkut lisäopinnot/työt tms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, houkuttaisi kyllä. Mutta onneksi ollaan lähdössä jenkkeihin sillon kun työt loppuu ;) Tai oikeastaan olen siellä reissussa silloin kun työt loppuu, kun käytän vähän lomia siinä ensin..

      Poista