perjantai 2. joulukuuta 2016

Vihdoin perjantai!J: Ihanaa, perjantai! Vihdoin ehdin koneelle. Piti postata jo iltapäivällä, mutta olin kotiin päästyäni niin väsynyt, etten jaksanut vaihtaa edes kotivaatteita päälle, vaan hyökkäsin heti sohvalle ja nukuin reilu puolen tunnin päikkärit. Päiväunet auttoivat ja loppupäivän olinkin todella tehokas. Kävin esimerkiksi salilla, ruokakaupassa ja leivoin porkkanakakkua huomiseksi.. Huh! Nyt on tyytyväinen olo ja odotan innolla huomista Helsinki-päivää.

Syy miksi me tällä kertaa suunnataan Helsinkiin on osittain Lottien järjestämä #veryberrypicnic. Olen seurannut Lottaa snapchatissa (@veryberrylottie) ja blogin välityksellä ehkä puolisen vuotta ja oon jäänyt jotenkin ihan koukkuun! Hän on tosi erilainen kuin muut mun suosikkibloggarit ja aiheet (mm treeni, ruoka..) ovat hyvinkin lähellä sydäntäni! Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, osallistunko piknikille. Lisäksi puhuttiin jo aikaisemmin Riikan kanssa, että olisi kiva mennä Helsinkiin fiilistelemään joulua, joten piknik tuli hyvään aikaan. Ihan luksusta päästä taas kahdestaan juoruilemaan, nykyään kun nähdään niin harvoin (siis meidän mittakaavassa harvoin) on kiva viettää välillä aina yhteisiä viikonloppuja. 

Nyt mun pitäisi tehdä vielä täyte kakulle ja laittaa kamat kasaan aamua varten. Ihan superihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa seurata snapchatissa @jenna.nieminen meidän viikonloppua.

1 kommentti: