lauantai 31. joulukuuta 2016

parhaita hetkiä vuodelta 2016

R: Koska olen flunssassa ja koska mulla on ollut hieman tylsää, lueskelin vuoden vanhoja postauksia meidän blogista. Törmäsin tähän kyselyyn, jonka olen tehnyt jo kahtena vuotena (löytyy täältä ja täältä), joten pakkohan se on tänä vuonnakin tehdä! Tässä siis sekalaisia parhaita asioita vuodelta 2016..

Paras asu: Tämä kysymys taitaa olla peräisin ajoilta, jolloin niitä asukuvia tuli tänne blogiin useammin postailtua. Yksi mun lempparivaatteista on tänä vuonna ollut tämä Defshopilta saatu college, joten sanon että tämä asu!


Paras ruoka: Tekisi mieli sanoa smoothiebowlit, koska olen innostunut niistä tosi paljon tänä vuonna.. Mutta jos rehellisiä ollaan, niin kyllä se on Sushipandan sushi!
Paras yllätys: Se, että meidän mökki valmistui ajoissa. En tiedä uskoiko kukaan siihen silloin, kun toukokuussa kaadettiin tontilta puita.. Ehkä meidän isä oli ainut joka oikeasti uskoi, että 9.12 mökki on asuttavassa kunnossa. Me muut oltiin ehkä vähän pessimistejä.. Turhaan!
Hetki jolloin ylitin itseni: Lähdin yksin juoksutapahtumaan ja juoksin kympin tavoiteaikaani, vaikka treenit oli jääneet melko vähäisiksi ja fiilis ei ollut kovinkaan korkealla ennen juoksua.
Ikimuistoisin hetki: Kesäloma ja kaikki ne seikkailut, joita siihen vähän alle kolmeen viikkoon mahtui.


Kovin treeni: Vastaan tähän nyt vähän eri tavalla, mutta kovin henkinen treeni on ollut se, kun olen joutunut olemaan juoksematta ja pelaamatta koripalloa lokakuisen loukkaantumisen jälkeen.. Jouluaattona pääsin ensimmäistä kertaa pienelle lenkille ja oli kyllä niin parasta!
Suosituin blogipostaus: Suosituin oli tämä ensimmäinen #vainkaksosjutut postaus, joka julkaistiin kesäkuussa.. Kauas ei jäänyt kuitenkaan postauksen toinen osa. En olisi tuota ensimmäistä postausta kirjoittaessa uskonut, että siitä tulee noin suosittu. Ilmeisesti kaksosuus kiinnostaa?
Mielettömin näköala: Great Ocean Roadin upeat merimaisemat Melbournessa Australiassa. Postaus löytyy täältä.

Kuvat otettu joulukuun aikana yhdessä vuoden parhaista paikoista, eli mökillä!

Herkullisin blogiyhteistyö: Ehdottomasti tämä. Koska Sushipanda nyt vaan on paras.
Paras ostos: Auto! En olisi vuosi sitten uskonut, että omistan auton, mutta kyllä sille on käyttöä tullut. Janne sillä enemmän arkisin ajaa, mutta autolla päästään ajelemaan Saloon ja mökille kätevästi!
Ihanimmat juhlat: Tänä vuonna ei ollut häitä tai muita suurempia juhlia, mutta perheen kesken vietetyt iskän 60v juhlat oli ihan jees. Ehkä ensi vuonna pääsen taas juhlimaan häitä?

Kokonaisuudessaan 2016 oli tasaisen hyvä. Ei mitään ylitsepääsemättömiä vastoinkäymisiä tai suuria elämänmuutoksia. Oikeastaan tämä oli ensimmäinen vuosi, jonka olin alusta loppuun samassa työpaikassa ja asuin samassa asunnossa. En mennyt kihloihin, en ostanut asuntoa, en saanut uutta työpaikkaa, kukaan ei kuollut (onneksi!), vaan arki rullasi mukavan tasaisena. Okei, tietenkin pientä harmitusta loppuvuoteen toi jalan murtuma. Nyt mulla on jotenkin sellainen fiilis, että vuosi 2017 ei tule olemaan yhtä tasaista menoa.. Tiedossa on ainakin muutoksia työrintamalla ja toivottavasti myös muutto uuteen (omaan) asuntoon. Vaikka pidän muutoksista, en kuitenkaan valittaisi, vaikka tuleva vuosi olisi samanlainen tasaisen rauhallinen, kun kulunut vuosi. Olosuhteiden pakosta muutoksia on kuitenkin tulossa ja olen niihin valmis! 2017 saa tulla!

2 kommenttia: