maanantai 26. joulukuuta 2016

jouluterveiset tontuiltaR: Taas on yksi joulu ohi - miten se näin nopeasti taas meni? Me oltiin ensimmäistä kertaa ikinä mökillä joulun vietossa ja oli kyllä kivaa. Uusi mökki on niin mieletön, montakohan kertaa joulun aikana sitä ihasteltiin ääneen? Ja tietenkin perinteiseen suomalaiseen vaatimattomaan tyyliin, on tämä vähän liian hieno meille, miten meillä näin hieno mökki on.. Vaikka vanha mökki (nykyään puhutaan siitä alamökkinä) on sekin viihtyisä ja kiva, on nyt ihanaa, että on tilaa ja koko perhe mahtuu yhtä aikaa mökille! 

Me vietettiin joulua 8 hengen voimin ja eilen saatiin mamma ja pappakin kylää. Joulu kului tosi perinteisissä merkeissä - oli kaikki perinteiset ruoat, joulukuusi, joulurauhan julistus ja riisipuuroa, jouluaaton lenkki, joulusauna, lahjojen avaamista, suklaaöverit, lautapelejä.. Pukkikin kävi perinteisesti just sillä aikaa, kun oltiin saunassa!

Nyt olenkin jo kotona Turussa, Jannella oli tänään jo töitä, joten jouduttiin lähtemään aamulla ajoissa kotiin. Tylsää, olisin mielelläni jäänyt vielä hetkeksi mökille. Mulla on töistä koko viikko lomaa, joten saan vielä jatkaa rentoilua! Lomalle mulla ei ole sen erikoisempia suunnitelmia, haluan treenata, nukkua pitkään ja ehkä mennä vähän shoppailemaan. Blogillekin on nyt siis aikaa ;) Nyt taidan kuitenkin katsoa telkkarista jotain hömppää ja ottaa ehkä pienet päikkärit.

Mites teillä meni joulu - perinteisesti vai keksittekö jotain uutta?

2 kommenttia: