sunnuntai 11. joulukuuta 2016

aivan kuin sadusta

J: Tänään toteutin vihdoin yhden asian, jota olen suunnitellut useammankin kerran viime vuosien mökkireissuilla..


Pysähdyimme kotimatkalla Rungonsalmensillalle kuvailemaan ja ihastelemaan maisemia! Tänään ei vaan voinut ajaa ohi. Aurinko paistoi kirkkaasti, meri oli ohuessa jäässä ja peilityyni. Niin ihanan näköistä. Nämä kiireessä otetut kuvat eivät todellakaan kerro totuutta siitä maisemasta. Ihan kuin jostain sadusta! 

Jos kuvat ovat kuin sadusta, loput iltapäivän tapahtumista ovat kuin suoraan jostain huonosta komediasta. Olin ihan väsynyt meidän selvitessä kotiin, ja samalla hetkellä kun mä olin valmis lysähtämään sohvalle läppärin kanssa, Teemu huomasi, että hänellä oli meidän porukoiden auton avain taskussa ja auto oli tietenkin mökillä.. Ei siinä auttanut kuin hypätä rattiin ja ajella takaisin. Onneksi vanhemmilla oli mökillä tällä kertaa kaksi autoa ja äiti tuli puoliväliin vastaan, ei tarvinnut ajaa sentään koko tunnin matkaa heti uudestaan. Silloin ei kyllä naurattanut, nyt jo ehkä vähän.. Mikäs siinä oli ajella, kun maisemat olivat tätä luokkaa, radiossa soi joululaulut ja aurinko paistoi. 

Muuten viikonloppu oli todella onnistunut ja uusi mökki upea! Lisää viikonlopun fiiliksiä myöhemmin, nyt alan kannstamaan Saara Aaltoa. 

2 kommenttia:

  1. Whey Protein - almost every person is aware of approximately whey protein by means of now. Use it put up-exercising when your physique is in require of protein to rebuild muscle. when you get better fast from fatigue, you may intensify your exercising more and more. http://musclegainfast.com/ef13-muscle-supplement/

    VastaaPoista