keskiviikko 16. marraskuuta 2016

vinkki teille, joille (raaka)suklaa maistuu


R: Vasta aamulla kirjoittelin, että parasta tällä hetkellä on Leaderin tummat suklaat ja raakasuklaat. Olen jo jonkin aikaa etsinyt uusia kausimakuja kaupoista (heti kun näin instagramista, että ne on tulleet myyntiin), mutta ainakaan meidän lähikaupassa tai Kupittaan Cittarilla niitä ei ole näkynyt. Olen käynyt aina välillä kurkkimassa myös Hyvinvoinnin tavaratalon valikoimaa ja tänään odotus palkittiin, niitä oli tullut myyntiin! Eli nyt niitä saa - uusia herkullisia kausimakuja raakasuklaista ja tummista suklaista. Olen aiemminkin kirjoittanut (täällä) että nuo Leaderin raakasuklaat on ehdottomasti parhaita, joita olen maistanut ja tiedän, että Jenna ainakin on samaa mieltä. Jopa meidän äiti oli ostanut näitä raakasuklaita kaupasta ;)

Nyt tosiaan Hyvinvoinnin tavarataloon on tullut myyntiin nuo uutuudet ja ne on heti sopivasti alessa! Mä klikkailin ostoskoriin melkein jokaista makua. Ei kai ole väärin ostaa melkeen 20 eurolla suklaata, eihän? Mutta eihän joulu- ja suklaafani voi kieltäytyä mm. appelsiinilla ja kauden mausteilla maustetusta raakasuklaasta! Odotukset on korkealla, voin kertoa sitten millaista oli ;) Puolustaudun muuten myös sillä, että nämä tumma- ja raakasuklaat ovat oikeasti makeanhimon pelastus, pala tai pari riittää pahimpaan himoon, eikä tule vedeltyä koko levyä tai patukkaa, kuten maitosuklaan kanssa helposti voi käydä.. Niin ja hei, kaiken lisäksi Hyvinvoinnin tavaratalosta saa 21.11 saakka ostoksiin kaupan päälle yhden Leaderin raakasuklaapatukan! Nyt on hyvä aika ostaa jouluksi vähän parempaa suklaata, eikä niitä perinteisiä tylsiä suklaakonvehteja. Ostoksille pääsee tästä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Noi Leaderin suklaat on munkin lemppareita, namnam! Varsinkin ne uutuussuklaat on ihania :) Ja hei niitä löytyy myös Kupittaan Cittarista! Niitä on siinä protskuhyllyn päädyssä heviosaston puolella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, onko :O Mä kiertelin viime viikolla siellä vaikka miten kauan, mutta en löytänyt! Olin siis sokea tai sitten niitä ei vielä sillon ollut :D

   Poista
 2. Nyt hamstraat näitä sitten kunnolla, jos on hyviä! :) Pitäisiköhän itsekin uskaltaa maistaa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin hamstratakin ;) Kannattaa uskaltaa, on hyviä :P

   Poista