tiistai 29. marraskuuta 2016

sunnuntaibrunssin terveellisempi versio

Tuotteet on saatu Santa Marialta ja Risentalta 

R: Viikonloppubrunssin voi toteuttaa myös vähän terveellisemmin. Mä loihdin meille viime sunnuntaina hieman terveellisemmän brunssin, jossa käytin Risentalta saatuja tuotteita. Brunssin pääosassa oli tuo supermarjainen smoothiebowl, joka kyllä onnistui tosi hyvin. Se oli ihanan raikasta ja marjaista, rapea granola sopii kivasti smoothien kanssa. Ja kaikki marjat oli muuten itse kerättyjä, ehkä siksi maistui erityisen hyvältä?

Marjainen smoothiebowl (maidoton):

Alpron Go on -valmistetta
puolukoita
mustikoita
Mustikka Berries -juomaa
vadelmia
Risenta valkoisia chiansiemeniä
Risenta kookos-vadelma granolaa

Smoothien lisäksi tarjolla oli avokadoruisleipää, paistettuja kananmunia, vihanneksia ja hedelmiä. Niin ja kahvia - paljon kahvia, kuten sunnuntaisin kuuluukin. Kyllä muuten oli energinen olo tämän brunssin jälkeen, ei lainkaan väsynyt ja ähky, kuten usein brunssin jälkeen ;) Vaikka onhan ne croissantit ja pekonitkin hyviä, mutta vaihtelu virkistää! Parasta näissä brunssihetkissä taitaa kuitenkin olla se, että ruoan saa  valmistaa ja nauttia rauhassa, voi lukea samalla sanomalehden kannesta kanteen tai jutella mukavia seuralaisten kanssa! Ehkä seuraavaksi sitten brunssi jouluteemalla?
 

5 kommenttia:

 1. comparison some are very slender in their scope of care. you may need to be certain that the house health agency you choose has the functionality to perform extra offerings, as they're needed.As your figure or cherished one ages, it may grow to be extra difficult for them to perform their day by day habitual. if you have chosen well, you will be comforted understanding.http://testoupmaxfacts.com/legendary-beard/

  VastaaPoista
 2. on muuten herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
 3. Ohhh my *-* looks so yuuumy!
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista