maanantai 7. marraskuuta 2016

#siskoaikaa

 photo PB061083_zpsbcmn1ivo.jpg
 photo riikka1_zpsi21njo4s.jpg

R: Tänään on ollut niiiiin maanantai, vaikka en edes ollut töissä, vaan edelleen jalan vuoksi sairaslomalla. Olen ollut koko päivän jotenkin ihan törkeän väsynyt, enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Usein onnistuneen viikonlopun jälkeen käy aina joko niin, että on ihan super energisenä maanantaina tai sittten näin miten tänään, että kaikki tuntuu tylsältä, väsyttää ja toivoo vaan, että olisi edelleen viikonloppu. Viikonloppu meni tosiaan Helsingissä. Käytiin Jennan kanssa  "muutaman" muun bloggaajan lisäksi Indiedaysin järjestämässä Inspiration Dayssä. Iltajuhla jätettiin suosiolla väliin - mun jalka ei kestä vielä kunnolla kävelyä ja seisoskelua (korkkareista puhumattakaan) ja Jennakin vasta toipui flunssasta.

Me oltiin varattu huone upeasta Klaus K:stä ja oli taas ihana vaan ottaa ilta rennosti ja juoruilla kunnolla pitkästä aikaa! Illalla käytiin syömässä Fafa'sissa, joka on mun ehdoton suosikki. Se voisi tulla Turkuunkin, ne falafelpitat on törkeen hyviä. Olen saanut pakkomielteen siitä vuohenjuustopesto-pitasta, pitää jokaisella Helsingin reissulla saada sellainen. Ja ne bataattiranut, nam! Kannattaa käydä testaamassa, mikäli et vielä ole käynyt.

Nyt jotain kivaa sentään tähänkin päivään, lähden Saloon korispeliin. Ja ei, en pelaa vielä itse (hetkeen...), mutta menen katsomaan kun meidän joukkue pelaa Jennan joukkuetta vastaan. Voi miten kovasti olisin halunnut pelata, ois ollut siistiä ottaa vähän siskosta mittaa, mutta ehkä sitten kevätkaudella;) Toivottavasti teillä on ollut parempi maanantai kun mulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti