tiistai 8. marraskuuta 2016

Salon paras (ja ainoa) brunssi!

J: Meidän piti mennä Teemun kanssa viikko sitten lauantaina jonnekin syömään, mutta lopulta tunnin kinastelun jälkeen totesimme yksimielisesti, että Salon ravintolat ovat aika nähty ja meitä ei kumpaakaan houkutellut pitsa tai kebab, jota saa joka nurkalta. Tehtiin lopulta kotona salaattia ja päätettiin samalla, että illan pettymys on hyvä korvata aamubrunssilla! Salossa on yksi brunssia tarjoava paikka, Cafe Maku.

Olin kuullut vain hyvää Cafe Makun brunssista ja täytyy kyllä myöntää, että brunssi oli kehujen arvoinen ja vielä vähän päällekin!

 photo PA306835_zps5hablpku.jpg
 photo PA306838_zpshmtkbqrm.jpg
 photo PA306846_zpsrtocq4nl.jpg

Saimme ensin eteemme kolme lasia. Yhdessä appelsiinimehua, yhdessä rahkaa ja mangososetta ja yhdessä jonkinlainen smoothie. Mä en oikein tiennyt siinä vaiheessa, että pitäisikö ne nyt juoda vai odotella muita juttuja. Lopulta päädyimme maistelemaan niitä. Smoothie sai multa täyden kympin, vaikka edelleenkään en tiedä, mitä kaikkea siinä oli. Jotain kirpeää ainakin! Rahka ei ollut ihan mun makuun, mutta onneksi pian kannettiin eteen sellaiset annokset ruokaa, ettei haitannut yhtään, että se jäi syömättä.

Lautasella oli kaikkea mahdollista, esimerkiksi salaattia, juustoja, piirakkaa, kananmunaa, vesimelonia. Sen lisäksi erillisessä korissa oli saaristolaisleipää, skonsseja ja hilloa. Olin jo ihan fiiliksissäni annoksista kun pöytään tuotiin vielä lämpimät ruuat, eli nakkeja, pekonia ja kasviksia. Nam!

 photo PA306850_zps0onkkphg.jpg
 photo PA306861_zpsssfyuglm.jpg

No okei, siinä vaiheessa kun pöytään tuotiin jälkiruuaksi juustokakkua, luulin olevani jossain ruokataivaassa. Kaikki oli niin hyvää, ruoka oli monipuolista ja sitä oli juuri sopivasti (eli niin, että söin ihan liikaa). Iso plussa siitä, että sai itse keskittyä siihen oleelliseen - eli syömiseen - ja tarjoilija toi ruokaa pöytään. Kahvia sai halutessaan lisää ja muutenkin palvelu pelasi. Voin kyllä suositella. 

Kenelle tuli nälkä?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta! Oliko hyvä hinta-laatusuhde?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä joo! Brunssi oli yhdeltä hengeltä 19€.

      Poista