sunnuntai 27. marraskuuta 2016

paras paikka

J: Lähdettiin eilen Teemun kanssa aika ex-tempore käymään Kemiössä meidän mökillä. Tarkoitus oli hakea kotiin taas vähän polttopuita, mutta haluttiin myös nähdä miten uuden mökin rakentaminen on edistynyt! Ja olihan se. Kuukaudessa oli tapahtunut vaikka mitä ja nyt alkaa näyttää siltä, että viimeistään jouluna siellä voi jo asua. Niin mahtavaa! 


Olen henkeen ja vereen mökki-ihminen. Toki meillä on ollut samalla tontilla mökki aikaisemminkin, mutta se on kooltaan yksi huone ja tupakeittiö, uusi mökki taas varmaan kaksi kertaa sen kokoinen. Nyt mahdutaan koko perhe sinne helposti yöksi ja jää vielä tilaa vieraillekin ;) Snäpissä jenna.nieminen voi käydä kurkkaamassa, miltä mökillä tällä hetkellä näyttää.

Samalla reissulla tuli todettua, että meren rannassa voi olla todella kylmä. Tuuli puhalsi suoraan rantaan ja meri ei todellakaan näyttänyt siltä, että sinne tekisi mieli puhaltaa iltauinnille. Mietittiin tosin jo Teemun kanssa, että jouluna voisi käydä uimassa, jos ei tuulisi noin kovaa! Virkistäisi ainakin mukavasti.
Tällä kertaa mökkivisiitti piristi kyllä ilman uimistakin. Olen ollut viime aikoina jotenkin tosi kyllästynyt vaan kotona olemiseen ja töissä käymiseen, joten päiväretki Kemiöön tuli juuri tarpeeseen. Ihanaa, että pian voi mennä talvellakin mökille yöksi. 

Takki Helly Hansen (saatu), housut SOC ja kengät Nike

Tänään täytyy kuitenkin tyytyä ihan vaan Saloon ja ohjelmassa on kaikkea jouluista, kuten esimerkiksi joulutori ja joulukadun avajaiset. Ennen sitä menen kuitenkin lenkille. yöllä oli satanut taas lunta, jee! Toivottavasti ei ole liian liukas.. Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti