tiistai 1. marraskuuta 2016

marraskuun eka

 photo PA206951_zpsvleye7vh.jpg
 photo PA206878_zpsn86k9e6a.jpg
 photo PA206959_zpsryzogf7d.jpg
 photo PA206904_zpsc1z211sl.jpg

J: Marraskuu on täällä ja mulla on ainakin sellainen olo, että hypättiin suoraan kesästä talveen. Syksy on ollut todella ihana, mutta mä olen jo ihan valmis ottamaan talven vastaan. Talvessa parasta on ehdottomasti joulu, ja pikkuhiljaa sitä saakin jo alkaa fiilistellä. Ennen joulua keskityn kuitenkin marraskuuhun! Syksy on mennyt todella nopeasti ja marraskuusa aionkin..

Ottaa aikaa itselleni. Joskus on ihan ok vaan jäädä koko illaksi kotiin, olla koneella, katsella tv:tä ja olla tekemättä mitään. Alkusyksystä olin koko ajan menossa jonnekin ja ennen lomaa olin oikeasti niin väsynyt. Nyt on pakko ottaa vähän rennommin. Ei se ole maailmanloppu, jos ei treenaa joka päivä tai etsi iltamyöhään Pinterestistä kuvisideoita. 

Ehkä tärkempi vielä, aion elää hetkessä. Tuntuu, että koko lokakuu meni lomaa odotellessa ja lokakuun lopussa aloin odottaa jo joulua. Nyt kuitenkin keskityn tähän hetkeen ja näihin päiviin, en vain odota tulevaa. Niin kauhealta kuin se kuulostaakin, koskaan emme voi tietää milloin viimeinen päivä koittaa. Jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää ja arkikin on ihan jees, jos siitä sellaisen tekee. Kaikki on vain kiinni omista valinnoista!

Nauttikaa siis elämästä, jopa pimeästä marraskuusta!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimeinen kuva! Tuollaisiin maisemiin pitäisi lähteä useammin lenkille, kun aurinko paistaa. Onks se Ruissalosta? Ja olen samaa mieltä, vaikka tekemistä piisaa niin teen parhaani sillä relaamispuolella myös. Ihan turha murehtia aamusta asti että ehtiikö nyt sinne ja tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on itseasiassa Halikosta! Eli aika läheltä mun uutta kotia.

      Poista