sunnuntai 20. marraskuuta 2016

kuntoutumista ja treenikuulumisia


Takki Helly Hansen (saatu blogin kautta), trikoot Soc, kengät Merrel (saatu blogin kautta), pipo H&M, huivi Cubus

R: Vaikka en vielä hetkeen pääse juoksemaan, niin olen tosi tyytyväinen siitä, että pääsen ulkoilemaan ja tekemään pitkiä kävelylenkkejä! Olen kaivannut niin paljon pitkiä ulkoiluja ja raikasta ilmaa, kun sairaslomalla tuli vietettyä melko paljon aikaa sisällä ja liikuttua autolla paikasta toiseen. Nyt olen tehnyt jo melko pitkiäkin kävelylenkkejä, eikä jalassa tunnu pahemmin. Jalka tuntuu kyllä vähän jäykältä, mutta ei siihen satu. Vielä reilu viikko sitten jalka kipeytyi hieman pidemmällä kävelyllä, mutta esimerkiksi eilen kävelin melko reipasta tahtia yhteensä noin neljä kilometriä ilman, että jalka ilmoitteli itsestään mitään. Niin parasta, hitaasti mutta varmasti täältä kuntoudutaan!

Myös salille olen tehnyt paluun ja kyllä muuten tuntui lihaksissa! Tein tällä viikolla kolme treeniä salilla ja olin niin innoissani, kun pääsin taas hikoilemaan. Huomasin, että jaloista voima on lähtenyt (ihan ymmärrettävää..), mutta yläkroppaa pystyin treenaamaan lähes samoilla painoilla, kun aiemminkin. Toki tein sairasloman aikana kotitreeniä ja kepeillä kävely vasta hyvää treeniä olikin, että olisikin harmittanut, jos kaikki voimat olisivat kadonneet. Mä ajattelin nyt ottaa melko rauhallisesti kuitenkin tämän kuntoutumisen kanssa, mutta jos 3-4 salitreeniä ja muutaman pidemmän kävelylenkin saisin tehtyä viikossa, niin olisin tyytyväinen ja pysyisi pääkin kunnossa ;)

Koriskentälle on kyllä kova ikävä - olin eilen kirjurina meidän joukkueen pelissä ja olisi tehnyt niiiin kovin mieli kentälle! Kaiken lisäksi peli oli tosi tiukka ja lopulta hävittiin pisteellä, oli ihan kamalaa, kun joutui vaan katsomaan, eikä päässyt auttamaan omaa joukkuetta. Tappiot harmittaa aina ja vielä kun häviää pienimmällä mahdollisella erolla, harmittaa vielä enemmän. Noo, tammikuuta odotellessa! Mitäs teidän treeneihin kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti