perjantai 25. marraskuuta 2016

hei hei ja tervetuloa!

J: Tänään oli jollain tapaa hyvin haikea päivä. Olimme aamupäivällä koko koulu yhteisessä adventtikirkossa ja kirkossa on aina se jokin fiilis.. Jopa ne vilkkaimmatkin lapset rauhoittuvat hetkeksi, istuivat (melko) nätisti ja kuuntelivat, tarkkailivat ja tutkivat ympäristöä. Enkä ihmettele, onhan kirkko aika erilainen ympäristö, johon moni lapsista on tottunut ja harva siellä käy säännöllisesti. Kirkko tuo aina mulle ainakin mieleen kuoleman ja hautajaiset, mutta tällä kertaa sanoimme onneksi hyvästit vain syksylle ja aloitimme virallisesti joulun odotuksen. 


Jouluun on tosiaan enää alle kuukausi ja joululomaan reilu kolme viikkoa. Joulun aika tarkoittaa töissä kiireitä, mutta pakko yrittää tsempata vielä nämä viimeiset viikot. Syksy on ollut niin henkisesti kuin fyysisestkin todella rankka, niin kuin olen pariin otteeseen kirjoitellakin. Onneksi töiden osalta on helpottanut vähitellen. Tänään kuulin, että mun sijaisuus jatkuu vielä joulun jälkeenkin, näillä näkymin ainakin tammikuun loppuun saakka. Se on ihan hyvä uutinen, vaikka välillä olin valmis lopettamaan samantien. Pitää kuitenkin pikkuhiljaa unohtaa syksy ja suunnata katseet kohti tulevaa!

Viikonloppuna ajattelin taas vaan nukkua. No okei, on mulla vähän sentään muitakin suunnitelmia, mutta nukkuminen on pääosassa. Aloitin jo nukkumalla tunnin päikkärit iltapäivällä ja nyt suunnittelen, menisinkö käymään salilla vai kenties kävelylle..


Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: