torstai 10. marraskuuta 2016

haluan haluan haluan

 photo polku4_zpseemhvq02.jpg

R: Mä haluan juoksemaan. Haluan hikoilemaan! Olen niiiiiiin kyllästynyt tähän kotona makaamiseen. Haluan lenkille. Haluan juosta intervalleja, mäkiä ja portaita. Haluan juosta pitkiä hitaita lenkkejä. Haluan sen tunteen, kun pitkän lenkin jälkeen pääsee kotiin ja on hyvä fiilis. Haluan juosta koriskentällä pallon perässä. Haluan hyppiä boksihyppyjä ja askelkyykkyhyppyjä.

Liikkumattomuus ahdistaa, mutta en silti ole saanut tehtyä kotijumppaa tai mentyä salille. Tai menisin kyllä salille, jos voisin kävellä sen vajaan 2 kilometrin matkan ilman, että jalkaan sattuu. Mikään kotijumppa ei vaan inspiroi tällä hetkellä, haluan kunnon hikitreenin ja sellaisen kaikkensa antaneen olon, enkä mitään tylsien jumppaliikkeiden hinkkaamista olohuoneen lattialla. Mä en tajua niitä ihmisiä, jotka eivät treenaa. Miten ihmeessä pysytte järjissänne? Mulle liikunta ja treenaaminen on keino selvitä stressistä, purkaa ärsytystä ja kiukkua sekä tapa haastaa itseäni ja kokea onnistumista. Olen huomannut, että noin 4-6 treeniä viikossa on itselleni hyvä tahti, sopivassa suhteessa juoksua, korista ja salia. Tämän hetkiset treenimäärät on kaukana siitä murtuman vuoksi. Pakko päästä salille tänään, pää räjähtää muuten.

Huh, mun avautuminen oli tässä. Kiitos ja anteeksi.

4 kommenttia:

 1. Treenaaminen on kyllä mulle ainakin niin tärkeää, että pää hajoaa jo muutamassa päivässä ellei pääse tekemään hikitreeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se pää hajoa, vaikka niin luuleekin :D Sen olen nyt huomannut, kun viimeisestä kunnon hikitreenistä on melkeen 6 viikkoa. Saahan salillakin hien pintaan, mutta mulle se ei ainakaan ole sama kun juoksu/koris.

   Poista
 2. Aamen, samoissa fiiliksissä täällä! Tosin mulla mikään liikunta ei ole sallittua, flunssa kiusaa jo kolmatta viikkoa... Tullut tällasia pitkittyneitä pirulaisia, kestänyt pahimmillaan neljäsosan vuodesta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhööhö, tsemppiä sinnekin :) Mä varmaan saan jonkun kamalan flunssan heti, kun pystyisin jalan puolesta treenaamaaan. No ei, ei saa olla negatiivinen. Toivottavasti pääset pian treenaamaan!

   Poista