tiistai 15. marraskuuta 2016

bonusta nettishoppailusta ja paljastuksena seuraava matkakohde

R: Mä olen vähän sellainen alennusten perässä juoksija. Maksan asioista mieluummin vähemmän kun enemmän ja joskus olen jopa valmis näkemään vaivaa sen vuoksi, että säästäisin rahaa. Esimerkkinä voin sanoa halpojen lentojen ja hotellien metsästämisen, olen viettänyt varmaan satoja tunteja selailemassa lento- ja hotellitarjouksia ennen reissuja. Olen myös vannoutunut alennuskorttien käyttäjä. Tiedän ihmisiä, joiden mielestä on noloa esimerkiksi ravintolassa vilauttaa etukorttia (esim. Cityshoppari) saadakseen alennusta. Mä olen vaan tyytyväinen, kun säästän rahaa. Ruokakauppoihin mulla on (tietenkin) bonuskortit ja S-tilille kertyykin ihan kivasti bonuksia, mukavaa ylimääräistä rahaa. Mutta. Minkä ihmeen takia en ole aiemmin käyttänyt bonusmahdollisuutta hyväkseni shoppaillessani netissä? Varmaan suurimmalle osalle teistäkin Bonusway on tuttu, niin myös itselleni, mutta en silti ole käyttänyt kyseistä palvelua koskaan.

Bonuswayn kautta saa bonusta, kun tekee ostoksia netissä. Eli tavallaan vähän samalla tavalla, kun Prismassa saa bonusta S-etukortilla. Bonus kertyy tilille, josta sen voi lopulta lunastaa oikeana rahana omalle pankkitilille. Niin helppoa ja yksinkertaista, mutta silti en ole sitä tähän mennessä koskaan käyttänyt.

 photo bonusway1_zpscuqpmtpf.jpg

Nyt kuitenkin yhteistyön tiimoilta ryhdistäydyin ja testasin Bonusway palvelua. Käyttö on yksinkertaista. Riittää, että tekee tunnukset Bonuswayhyn tai kirjautuu sisään esimerkiksi facebook-tunnusten avulla, kuten itse tein. Kun on kirjautunut sisään, riittää kun Bonuswayn kautta klikkaa itsensä haluamaansa nettikauppaan ja tekee siellä ostoksen normaalisti. Ja niitä nettikauppoja on paljon. Mä itse ostan netistä useimmiten matkoja, lentovarauksia ja hotellivarauksia. Mietinkin, minkä ihmeen takia en ole käyttänyt aiemmin Bonyswaytä, esimerkiksi Hotels.comin varauksista olisin saanut bonusta tilille 5,5 %. Australian reissulla meidän hotellit maksoivat yhteensä yli 1000 euroa, eli siitä voi jokainen nopeasti laskea, paljonko niistä olisi kertynyt bonusta, eli ihan "ilmaista rahaa". Toki se pitää varausta tehdessä muistaa, että alennuskoodia käyttäessä bonusta ei kerry, mutta toisaalta nuo Hotels.comin alennuskoodit ei aina edes kelpaa jokaiseen hotelliin.

 photo bonusway3_zpsr5dva8fq.jpg

Mä aion ehdottomasti hyödyntää Bonuswaytä seuraavaksi, kun varaan hotellia tai teen muuten vaan jotain nettiostoksia. Seuraavan hotellin varaaminen onkin tällä hetkellä taas ajankohtaista, varattiin nimittäin ihan huikea lomareissu helmikuulle. Oltiin pidempään Jannen, Jennan ja Teemun kanssa suunniteltu, että lähdettäisiin helmi-maaliskuussa New Yorkiin. New York on kuitenkin siihen aikaan vuodesta vähän tylsä (ja kylmä) ja me ollaan Jennan kanssa jo koettu talvinen New York, joten päädyttiin ostamaan lennot San Franciscoon! Siis kuinka huikeeta, mun toinen unelmien matkakohde on (Australian jälkeen) ollut aina San Francisco! Lisäksi näyttää siltä, että tehdään myös pikainen visiitti Los Angelesiin, sillä Teemun lemppari NBA-joukkue pelaa just meidän loman aikana Losissa. Nyt pitäisi vaan ajan kanssa tehdä tarkemmat matkasuunnitelmat ja sitten hoitaa hotellivaraukset! Hotellivaraukset tulee tällä kertaa varmasti tehtyä Bonuswayn kautta, säästyneet rahat voi sitten käyttää vaikka shoppailuun ;)

P.S Niin ja hei, uusille Bonuswayn käyttäjille tiedoksi, uudet palveluun liittyvät käyttäjät saavat nyt 10 euron lisäbonuksen ensimmäisestä verkko-ostoksesta! Tästä pääsee liittymään.

Postaus toteutettu yhteistyössä Bonyswayn kanssa

4 kommenttia:

 1. Täydellinen matkakohde!! Me mennään helmikuussa Thaimaaseen, cant wait! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaassa on ihanan lämmin, varmasti ihana loma tulossa :)

   Poista
 2. Coool! Mä näin jonkun supertarjouslennon hiljattain San Franciscoon ja aloin miettiä Kalifornian valloitusta, mut toistaseks jätin sen ajatuksen tasolle. Nyt voinkin odotella teidän postauksia ja matkajuttuja ja miettiä asiaa uudestaan niiden jälkeen :D Bonusway on tosi kätevä ja oon käyttänyt sitä jo parisen vuotta :) ainoa vaan, että usein unohtuu käyttää sitä nettiostoissa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis en olisi uskonut muutama vuosi sitten, miten edullisesti nyt voi päästä jenkkeihin! Meillä meni ne kaikista edullisimmat lennot ohi, mutta oli noikin kyllä halvat! Postauksia varmasti tulossa ;)

   Mä luin jostain, että on olemassa sellanen selainlisäosa, jonka voi asentaa ja se sitten jotenkin muistuttaa Bonuswaystä, ettei mene ohi mikään ostos! Kätevä!

   Poista