sunnuntai 2. lokakuuta 2016

tyyntä ennen myrskyä

J: Kulunut viikko meni jälleen kerran todella nopeasti. Viikon täytti normaalien töiden lisäksi vanhenpainvartit, tukiopetukset ja palaverit.. Illat taas treenailin, valmensin ja valmistelin perjantaisia tupareita. Pakko myöntää, että lauantaiaamulla oli kaikkensa antanut olo! Lauantaina vielä vähän siivoilin juhlien jälkiä ja olin päättänyt, että sunnuntaina en tee mitään. Mutta miten kävikään! Kesken aamuisen kotibrunssin Riikka laittoi viestiä, että olenko huomannut ravitsemustieteen tehtävän palautuksen olevan tänään..

 photo PA026720_zps8ghhob40.jpg
 photo PA026716_zpsboh7ctmk.jpg
 photo PA026729_zpsdzq8lagn.jpg
 photo PA026713_zpseiwqwxux.jpg

No, enpä ollut. Meinasi heti mennä kahvit ja croissantit väärään kurkkuun. Olin ihan unohtanut koko kurssin! Siitä sitten kone auki ja tehtävän pariin.. Kyseessä on ravitsemustieteen perusopintojen perusteet, joten helppo kurssi mulle, sillä kävin jo viime vuoden aikana melkein kaikki muut paitsi tämän aloituskurssin. Silti yhteen tehtävään sain uppoamaan viitisen tuntia, huh. Sen jälkeen kävin vielä lyhyellä lenkillä ja nyt vasta on kaikkensa antanut olo. Ja huomenna on maanantai, mihin rento viikonloppu katosi?

Onneksi ensi viikoksi on kaikkea kivaa ohjelmaa.. Syyslomaankin on enää pari viikkoa, joten eiköhän sen jaksa. Sitten on aikaa levätä! Tsemppiä kaikille ensi viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin tyypillistä. Sama kuin loman jälkeen kaipaa heti uutta lomaa :) Mutta syysloma on kyllä ihan pian, toivottavasti silloin ehdit vähän levätäkin :D

    VastaaPoista
  2. Nää putkahtelevat koulutehtävät on aina jotain niin ihanaa :D näyttää muuten tosi herkulliselta tuo brunssi! :)

    VastaaPoista