sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Terve olo!

J: Pääsin viikonloppuna käymään Terve Olo -messilla. Otin mukaan äitin ja lähdimme heti lauantai aamusta ajelemaan Turkuun päin. Mun odotukset messuja kohtaan eivät olleet kovin korkealla - odotin lähinnä pientä tapahtumaa, jossa on ihan hirveästi ihmisiä ja vähän näytteilleasettajia. Päinvastoin! Aamulla yhdentoista aikoihin oli kuitenkin vielä todella hiljaista. Saimme rauhassa katsella näytteilleasettajien pisteitä, osallistua arvontoihin ja maistella vaikka mitä herkkuja. Mun kohokohta oli ehdottomasti lyhyt juttutuokio Jaakko Halmetojan kanssa Cocovin pisteellä! Innostuttiin äitin kanssa molemmat ostamaan siitä lopulta mulperinmarjoja, gojimarjoja ja äiti osti vielä pakuriteetä. Saatiin myös toimia suklaisen tuotepuuron koemaistjina :D Oli kyllä hyvää ja jäi tosi hyvä fiilis Cocovista. 

Cocovin tuotteiden lisäksi sain Roberts Berrierin pisteeltä mukaani laatikollisen marjajuomia. Ideoin niistä jo kotimatkalla mielessäni ihan täydellisen smoothiebowlin ja heti kotiinpäästyä sitten testasin sitä. Ja oli aivan törkeän hyvää!

 photo PA296856_zpskvwt4pfu.jpg
 photo PA296849-001_zpsxvbydtht.jpg
 photo PA296860_zpsdwavyqah.jpg
 photo PA296881_zps5cwv5f17.jpg

Sekoitin desin purkin puolukka & karpalo -juomaa Yosan kaurajogurtin kanssa ja koristelin gojimarjoilla, mulperinmarjoilla, chia-siemenillä ja puolukoilla. Ne sopivat niin täydellisesti yhteen ja lopputulos oli mukavan kirpeä ja raikas. Lisäksi tähän kaikkeen meni noin viisi minuuttia, joten kyseessä oli oikeasti nopea välipala.

Roberts Berrie on suomalainen (turkulainen!!) perheyritys, joka on toiminut jo yli sadan vuoden ajan. Tuotteiden makeus tulee marjoista ja hedelmistä ja tuotteet ovat maidottomia, soijattomia ja gluteenittomia. Lisäksi niitä voi säilyttää huoneenlämmössä, eli purkki toimii hyvin vaikka töissä välipalana. Mä tulen varmasti jatkossakin hyödyntämään niitä smoothiessa - aivan loistava ja luonnollisempi vaihtoehto perinteiselle mehukeitolle ja varmasti ihan mehullekin!

Ps. Lukekaa myös Anna-Marian makutesti, ihan loistava postaus!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivoilta messuilta! :) Jännä, miten en ole kuullut tuosta Roberts Berriestä, vaikka on noinkin iäkäs yritys :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ole kovin montaa vuotta siitä tiennyt. Tuotteita saa toistaiseksi vain nettikaupasta, ehkä et sen takia ole kuullut? :) Kannataa kuitenkin tutustua niihin,ihan törkeän hyviä ja superterveellisiä!

      Poista