tiistai 18. lokakuuta 2016

sairasloman ensimmäiset viikot

R: Tässä kahden viikon sairasloman aikana aika ei vielä ole ehtinyt tulla niin pitkäksi, kun pelkäsin. Olen keksinyt yllättävän paljon tekemistä ja päivät ovat kuluneet kivasti. Kotona on ihan kiva olla, eikä seinät ainakaan vielä ole kaatuneet päälle, mutta kyllä mä silti vähän ikävöin töihin ja treeneihin. Eniten kaipaan sitä normalia päivärytmiä ja sitä, että viikonlopuilla on jokin merkitys! Jos olisin normaalisti töissä, fiilistelisin varmasti tällä hetkellä perjantaina alkavaa lomaa. Nyt loma ei tunnu yhtään samalta. Mun oli tarkoitus käyttää 7 kesältä jäänyttä lomapäivää Madeiran reissuun, mutta ne päivät siirtyvät nyt sairasloman vuoksi. Saan siis käyttää ne päivät lomailuun myöhemmin, kun nyt olen sairaslomalla. Jotenkin hassu systeemi mun mielestä, mutta tavallaan ihan ymmärrettävää. Mutta, ei ollut tarkoitus höpistä lomapäivistä, vaan kertoa, mitä kaikkea olen tässä viime viikkojen aikana touhunut. Olen..

..käynyt Salossa katsomassa Vilppaan peliä ja todistanut joukkueen voittoputken jatkumista

..katsonut Yle Areenasta sellaisen sarjan, kun Downshiftaajat. Hauska draamasarja, hyviä näyttelijöitä ja ajatuksia herättänyt aihe, suosittelen!

 photo ruissalo1_zpspaj5mpgs.jpg
 photo ruissalo2_zpsvm37kogf.jpg
 photo ruissalo6_zpsy4bcqody.jpg

..innostunut smoothiebowleista. Mua snapissa (riikka.nieminen) seuraavat ovatkin niihin jo törmänneet, mutta ajattelin esitellä parhaimpia joku kerta myös täällä blogin puolella.

..kiinnostunut muutenkin taas terveellisemmästä ruoasta, nyt kun on enemmän aikaa kokata ja hifistellä.

..käynyt kontrollikäynnillä röntgenissä ja kaikki oli niin miten pitikin!

..treenannut keskikroppaa ja käsiä vähintään 3 kertaa viikossa. Vaikka kepeillä kävely käy käsitreenistä, olen silti yrittänyt noin joka toinen päivä tehdä 45 minuutin pituisen kotitreenin.

..pelannut ihan liika Pokemn Go:ta. Onnea on pokestop, joka ylettyy (just ja just) kotiin asti.

 photo ruissalo3_zpsnjdhr1sw.jpg
 photo ruissalo4_zps9fajlfo0.jpg
 photo ruissalo8_zpskelpegb2.jpg

..opiskellut ravitsemustiedettä. Tätä olisin toki tehnyt töiden ohessakin, mutta nyt olen ehtinyt panostaa vähän paremmin tehtäviin.

..lukenut enemmän blogeja kun normaalisti. Kiva kun ehtii kommentoimaankin muiden blogeja sen sijaan, että selaisi ne vaan nopeasti läpi paikasta toiseen kävellessä..

..nukkunut. Pitkään ja liikaa. Niin pitkään, että meinaa tulla huono omatunto (melkeen kymmeneen!).

Nämä kuvat on muutaman viikon takaa, kun käytiin Ruissalossa. Onneksi ehdin ennen loukkaantumista nauttia ihanasta syksystä ulkona! Seuraavaksi kun pääsen kunnolla ulkoilemaan ja pitkille kävelyille (tai lenkeille), onkin varmaan pimeää ja harmaata. Tai lunta! Eihän se mikään ihme olisi, jos pian tulisi jo lunta ;) Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti