maanantai 31. lokakuuta 2016

positiivinen yllätys

 photo PA300952_zps92cpg0gm.jpg
 photo PA300954_zpst7swchtq.jpg

R: Madeira on kohdellut meitä odotuksia paremmin. Pääsin yllättävän paljon näkemään kepeistä huolimatta erilaisia paikkoja ja sääkin yllätti positiivisesti. Alunperin säätiedotus näytti sadetta lähes jokaiselle päivälle, mutta lopulta oikeastaan vaan yhtenä päivänä satoi vettä päivällä silleen, että se olisi haitannut suunnitelmia. Aurinko on paistanut ihanan lämpimästi ja ollaan saatu nauttia valosta! Ihana kun on voinut syödä aamiaista ulkona auringon noustessa ja kulkea ulkona shortsit jalassa. Kipsin takia mulla mahtuu ainostaan yhdet housut jalkaan, olisi hieman saattanut ärsyttää kulkea joka päivä mustissa juoksuhousuissa, jos sää olisi ollut huonompi..

Meidän on tarkoitus luovuttaa pian huone ja sitten olisi vielä muutama tunti aikaa ennen, kun kyyti lähtee kentälle. Kotona ollaankin todennäköisesti vasta joskus aamuyöllä, mutta se ei haittaa, sillä huomenna on kipsinpoisto!! Arvatkaa olenko fiiliksissä? Ihanaa, että saa taas mennä suihkuun ilman, että pitää teipata jalkaan pusseja ja vielä ihanampaa, että voi käyttää muitakin housuja, kun niitä mustia juoksuhousuja. Jes! Mutta, nyt kone kiinni ja loputkin tavarat laukkuun, palaillaan myöhemmin!

P.S Ei ole yhtään niin paha lähteä kotiin, kun jo reissun aikana tuli varattua uusi reissu. Sen verran voin paljastaa, että seuraava kohde on vähän jännempi kun Madeira. Se, mikä tämä seuraava kohde on, jääköön vielä salaisuudeksi.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet saanut nautittua kuitenkin lomasta!! :) Ja varmasti alkaa ärsyttää kipsin kanssa könkkääminen, onneksi se on nyt poissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, onneksi se on nyt poissa :)

      Poista