tiistai 25. lokakuuta 2016

kulhoon vai lasiin?

R: Olen mun uudesta innostuksesta eli smoothiebowleista maininnutkin jo sekä täällä blogissa että instagramissa ja snapchatissa. Mä kyllä ymmärrän nyt, miksi ihmiset tekevät smoothien kulhoon. Aiemmin mietin, että sehä on turhaa, paljon helpompi juoda se smoothie. Nyt olen kuitenkin tajunnut muutamia smoothiekulhojen hyviä puolia..

...se maistuu oikeasti paremmalta lusikoituna ja maut tulee jotenkin paremmin esiin! Smoothie tuntuu myös ruokaisammalta lusikoituna.

..ja ruokaisamman siitä saakin kulhossa, kun päälle voi heittää (tai asetella!) kaikkea, mitä ei välttämättä halua sekoittaa blenderissä, esimerkiksi pähkinöitä tai erilaisia marjoja.

..nämä kulhoversiot on paljon nätimpiä kun nopeasti lasista juodut smoothiet. Toki niissäkin on puolensa kiireessä, mutta jos on aikaa, niin aion jatkossakin tehdä smoothiekulhoja.

Tässä jotain mun smoothieita viime viikoilta.

 photo bowl2_zps1mre4glk.jpg
 photo bowl2.1_zps29wuf4wu.jpg

Alpron Go on rahkan korviketta, jäisiä mansikoita, puolukkaa, loraus herukka-mehukeittoa. Päällä puolukkaa, chiansiemeniä, cashwepähkinöitä ja mulperinmarjoja.

 photo bowl4.1_zpskptyo1gm.jpg

Yosan kauravalmistetta eli kreikkalaista "jogurttia", puolukkaa, mansikoita, härkäpapugranolaa, chiansiemeniä ja saksanpähkinöitä.

 photo bowl5.1_zpsnbv344li.jpg

Alpron Go on rahkan korviketta, mustikkaa, puolukkaa, härkäpapugranolaa, mulperinmarjoja ja cashewpähkinöitä.

 photo bowl1_zpsuyreap6g.jpg

Alpron Go on rahkan korviketta, mustikkaa, puolukkaa, loraus herukka-mehukeittoa, gojimarjoja, saksanpähkinöitä ja chiansiemeniä.

 photo bowl3.1_zps68wc1mmm.jpg

Puhdistamon valmisya energiasmoothieaineista, vettä, kiiviä, banaania, omenaa, cashewpähkinöitä, chiansiemeniä, mulperinmarjoja.

Juotteko te ennemmin smoothien lasista vai lusikoitteko kulhosta?

4 kommenttia:

 1. Nam, näyttää herkulliselta! :P Mä oon silti näitä smoothie lasista -tyyppejä, että nautin kun ei oo mitään epämääräistä tuossa päällä, jotka on sitten kovia suussa. Jos haluan lusikoida smoothien, niin teen siitä tuorepuuron.. eli smoothie toimii hyvin pohjana, kun lisäilee chia-siemeniä ja/tai mysliä/kaurahiutaleita yms. :) Siitä tulee taas silkkistä ja lusikoitavaa (kun antaa hetken tai vaikka yön yli pehmetä jääkaapissa), jämäkämpää :) Nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista tuorepuuroa pitääkin testata joskus, kuulostaa hyvältä! Voisi sopia kiireisiin aamuihin :)

   Poista
 2. En mä koskaan mitään smoothieita jaksa tehdä itse, mutta noi kuvissa olevat on niin herkun näköisiä, että pitääpä varmaan muuttaa tapoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, yllättävän helppoa ja nopeaa. Blenderin pesu on haastavin osa!

   Poista