lauantai 29. lokakuuta 2016

koska ulkona on harmaata - Melbourne edition

 photo tbmel3_zpszftpieze.jpg
 photo tbmel1_zpseicdoqtx.jpg
 photo tbmel5_zpsjt7kjodn.jpg
 photo tbmel12_zpsylpqvyyd.jpg
 photo tbmel2_zps644mzdv2.jpg
 photo tbmel7_zpsjqgsqfmw.jpg
 photo tbmel9_zpsr57ynp8i.jpg
 photo tbmel11_zpsdkeo68di.jpg
 photo tbmel13_zpslk7xdtbt.jpg
 photo tbmel4_zpsodylj7xo.jpg
 photo tbmel8_zpsfdsxqxpc.jpg
 photo tbmel6_zpsh7bi8lah.jpg
 photo tbmel10_zps8pbravxk.jpg

R: Ja nyt muistellaan Melbournea. Viimeksi kurkattiin Sydneyyn (postaus täällä), joten vuorossa on toinen meidän Australian reissun kohde eli Melbourne. Melbourne oli täynnä vastakohtia, oli suurkaupungin menoa ja rauhallisia rantoja. Oli uutta ja vanhaa. Melbournessa herkuteltiin hampurilaisilla, nautittiin olosta kivassa hotellissa, innostuttiin terveellisistä smoothieista ja mehuista, ajeltiin raitiovaunuilla, ihasteltiin toinen toistaan upeampia graffitteja ja harmiteltiin sitä, että liian upea reissu loppui liian lyhyeen (2 viikkoa oli liian lyhyt aika!). Jos Sydneystä jäi parhaiten mieleen meri ja rannat, niin Melbournesta jäi varmaan vahviten mieleen ruoka. Erilaisia ruokakojuja, ravintoloita ja markkinoita oli joka nurkalla.

Oi että, pääsispäs taas herkuttelemaan Melbourneen! Voisin lähteä koska vain uudestaan. Lisää valoterapiaa ja kuvia meidän Australian reissulta löytyy Australia-tagin alta täältä. 

2 kommenttia:

  1. Vitsit, piti tulla tutkailemaan teijän Aussi-postauksia ja jo valmiiks vähän fiilistelemään, koska, jihuuu, vihdoin mullakin on Aussireissu edessä! Melbourne näyttää ja kuulostaa kyllä niin hyvältä, että siellä vois viettää useemman kuukauden. En yhtään käsitä, että sekin olis ihan toteutettavissa, sillä taskussa komeilee nyt Working Holiday -viisumi :) Enää vaan gradu pakettiin ja sit lennot ens keväälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, vähän siistiä! Kelpais tollanen pidempi reissu itsellekin. Nyt sulla on ainakin hyvin motivaatiota saada gradu valmiiksi ;) Melbourne oli kyllä mieletön ja siinä lähialuiella on myös kivasti nähtävää, paljon rantoja ja varsinkin Great Ocean Road on ihan must!

      Poista