torstai 13. lokakuuta 2016

juoksupaniikkia ja sympatiatauko

J: Viikko on mennyt taas todella nopeasti ja lauantainen Helsinki City Trail lähestyy kovaa vauhtia.. Mun lauantainen vauhti taas ei tule olemaan kovinkaan kova, sillä juoksu on jäänyt ihan liikaa taka-alalle tässä viime aikoina. Iltoihin on mahtunut kaikkea muuta, ulkona on ollut kylmä ja pimeäkin. Oikeastaan tekosyitä kaikki. Oikeasti halusin pitää vaan sympatiataukoa juoksemisesta nyt kun Riikkakaan ei pääse lenkkeilemään.

 photo P9066874_zpshtluhc99.jpg

Tiistaina oli kuitenkin pakko kaivaa lenkkarit esille ja lähteä pienelle lenkille. Vaikka olikin pimeä, kylmä ja vauhti oli hidasta, teki lenkki kyllä hyvää ja parasta oli huomata, ettei kunto mihinkään ihan hetkessä ole kadonnut. Reilu vitonen kulki hyvin alle 6min/km vauhtia ja vähän epäilen, ettei lauantaina pysty pitämään edes niin tehokasta vauhtia yllä. Eikä onneksi poluilla tarvitsekaan! Mä tykkään polkujuoksusta just sen takia, kun voi vaan nautiskella ja tuijotella ennemmin maisemia kuin kelloa. Toki olen sen verran kilpailuhenkinen, ettei ihan kävelyksi voi laittaa. Tällä hetkellä tavoitteena olisi juosta se 11 kilometriä alle 75 minuuttiin, mutta oon aika tyytyväinen 7min/km tuntivauhtiin. Poluilla ei voi aina itse vaikuttaa omaan aikaansa.

Riippuen siitä miten polkujuoksu menee, päätän viikonloppuna ilmoittaudunko seuraavana viikonloppuna juostavalle Kaarinan syysmaratonille. Tekisi mieli vihdoin juosta jossain se kymppi kunnolla, mutta saa nähdä laiskistunko. Tuo alkaa olla viimeisiä mahdollisuuksia tänä vuonna, joten vähän houkuttelisi.. Onko joku muu tulossa lauantaina Helsinki City Trailille? Entä Kaarinaan? 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä juoksuun! Varmasti maisemista nautiskelu ja juoksunriemukin on jo kokemisen arvoista :)

    VastaaPoista