lauantai 8. lokakuuta 2016

Jos kysyisit mitä mulle kuuluu..

J: Kuulisit, että ihan hyvää. Ainakin parempaa kuin Riikalle. Lisäksi..

..Kuulisit, että mulla on edelleen ihan hirveä kiire töissä ja nyt kiire on muuttunut stressiksi

..Kertoisin, että lasken edelleen päiviä (ja tunteja) syyslomaan ja siihen, että saisi nukkua pari yötä niin, etten näe unta töistä. Enää viisi työpäivää (ja 25 opetusta ja varmaan 100 tuntia muuta työtä!).

 photo P9216748_zpszbpitctc.jpg

..Kuulisit myös, että tänään on tiedossa kauan odotettu vertaistukiviikonloppu ja pääsen vaihtamaan kuulumisia vanhojen opiskelukavereiden - nykyisten kollegoiden - kanssa..

..Saattaisin myös mainita, että olen syönyt viikon aikana enemmän raakasuklaata kuin koko elämäni aikana, kiitos kuuluu lähikaupan loistavalle tarjoukselle ja Leaderin törkeän hyville suklaille.

..Lisäksi saattaisin kertoa, että olen ihan supertyytyväinen mun salivalintaan. Tänäänkin sain treenailla melkein yksin siellä!

 photo P9216756_zpsdcisloim.jpg

..Kertoisin myös, että jouduttiin sanomaan Riikan kanssa ei yhdelle maailman siisteimmälle projektille ja nyt jo vähän harmittaa. Miksen uskalla koskaan poistua omalta mukavuusalueelta?

..Viimeiseksi varmaan mainitsisin, että koskaan ei todellakaan voi tietää mitä elämässä seuraavaksi tapahtuu, joten kannattaa nauttia joka sekunnista. Eikä saa valittaa pienistä asioista!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ps. Postauksen idea lainattu ihanalta Karoliinalta ja muokattu hieman ;)

2 kommenttia:

  1. Yhh noi työunet käy pitkän päälle raskaaksi. Niiiiiin tiedän moninkertaisista kokemuksista. Kiva et loma lähestyy.

    VastaaPoista