keskiviikko 26. lokakuuta 2016

home sweet home

J: Mä tunnen pienen piston sydämessäni, sillä muistan joskus elokuussa kirjoittaneeni, että asuntokuvia tulee pian.. No, nyt on lokakuun loppu. En ole edelleenkään kuvaillut kämppää sen enempää. Se johtuu ihan siitä, että a) mietin pitkään, haluanko edes julkaista kuvia kodistani ja b) totesin, että eipä tässä kauheasti kuvattavaa ole. Ja älkää ymmärtäkö väärin - mä rakastan ylikaiken mun omaa kotia! Tämä on ehdottomasti heti alusta saakka tuntunut omalta ja saatiin ihan pienillä muutoksilla tästä meidän näköinen. Koska lupasin jotain asuntojuttuja, tässä tulee nyt muutama kuva ja mun suosikkijutut tässä asunnossa!

 photo PA086721_zpsoevicmyr.jpg photo P9306730_zpspn6um5lz.jpg
 photo PA086726_zpsreeeh3ew.jpg

No mikä tässä asunnossa sitten on niin kivaa? Pimeiden ja kylmien pelastus on ollut ehdottomasti varaava takka. Lisäksi sen avulla säästää lämmityskustannuksista. Tärkein on kuitenkin sen tuoma fiilis. Pitäisi varmaan nytkin sytyttää se, alkaa olla kylmä. Jos takka on paras juttu täällä asunnossa, tulee sauna hyvänä kakkosena. En enää osaisi varmaan elää ilman saunaa! Olen ottanut tavaksi käydä saunassa kerran viikossa ja siinä samalla muutenkin hemmotella itseä esimerkiksi kasvonaamiolla tai kuorinnalla.

Kolmanneksi paras asia asunnossa on autokatos ja muutenkin oma piha. Vaikka ei siellä näin loppusyksystä tule aikaa vietettyä. Odotan jo kevättä ja sitä, että saa taas kaivaa riippumaton esiin ja ottaa siellä päikkäreitä. Niin parasta.. Siihen saakka tyydyn nauttimaan vaan takasta ja saunasta.

Jos taas mietitään huonekaluja, tuo olohuoneen matto on mun ehdoton suosikki. Tilasin sen vanhan karvamaton tilalle Ellokselta (tietty:D) ja en ole kyllä katunut. Toinen ikisuosikki on keittiön tuolit, sain ne valmistujaislahjaksi puolitoista vuotta sitten ja en voisi kuvitella keittiööni muita tuoleja!

 photo PA086731_zpsvmhwp67b.jpg photo PA086761_zps10dksogs.jpg

Ehkä parasta tässä asunnossa on kuitenkin se, että se on oma. Enää ei tarvitse maksaa kenellekään muulle vuokraa ja kaikki mitä tästä nyt maksan, hyödyttää mua tulevaisuudessa. Omaan asuntoon jaksaa myös ihan eri tavalla panostaa - en olisi todellakaan alkanut vuokrakämpässä maalaamaan seiniä tai vaihtamaan hellaa ;) Nyt sain kuitenkin haluamani muutokset tehdä. Seuraavaksi remonttiin lähtee keittiönkaapit ja joskus tulevaisuudessa toivottavasti kylppäri. Ei niissä tällä hetkellä mitään vikaa ole, haluaisin vaan saada niistä enemmän just mun näköiset!

12 kommenttia:

 1. Tosi ihana koti näiden kuvien perusteella! :) Miekin niin haluaisin jo omaan kotiin juurikin samoista syistä, mutta kai se opiskelijana täytyy vielä hetken odottaa - mutta heti kun valmistun, jos vaan saan töitä tai jatkaa nykyisessä paikassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä sä ehdit vielä oman ostaa. Opiskeluaikana on kuitenkin hyvä olla vuokralla, jos saa opintotuen lisäksi asumistukea :)

   Poista
 2. Kaunis koti. Takat on kyllä ihania.<3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän koti! Sauna, takka ja oma piha - mitä sitä ihminen enää muuta tarviikaan? ;D Just noi elementit itsekin ottaisin mielellään omaan kotiini :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit miten oon kateellinen! Sun kämppä näyttää just siltä mitä oon nyt haaveillut omaan asuntoon :D Noi keltaiset yksityiskohdat varsinkin!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen koti teillä, ja ah takka! ♥ Mistä ootte muuten nuo sisustustikkaat (tuossa ekassa kuvassa näkyvät) ostaneet? Ois harkinnassa tänne meidänkin kämppään tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ne on Kodin Ykkösestä, eli ei taida samanlaisia enää saada mistään :( Olen nähnyt muistaakseni samantapaisia esimerkiksi Maskussa, kannattaa käydä kurkkaamassa!

   Poista
 6. Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista