sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Helsinki City Trailille?

 photo polku1_zpscnjmhmwv.jpg
 photo polku2_zpsoogq2koz.jpg
 photo polku3_zpss9kygz4f.jpg
paita H&M, housut Soc, kengät Merrell (saatu)

R: Mun oli alunperin tarkoitus tulla näiden kuvien saattelemana fiilistelemään viikon päästä olevaa Helsinki City Trail -juoksutapahtumaa, mutta sattuneesta syystä en nyt pääsekään juoksemaan. Ehdin tosiaan jo ilmoittautumaan tapahtumaan ja maksamaan osallistumismaksun. Osallistumista ei voi perua, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle. Yritin jo instagramissakin löytää halukkaita, mutta yritetään nyt tätä kauttakin, sillä tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on paljon juoksijoita. Olisiko joku halukas osallistumaan ensi lauantaina Helsinki City Trailin 11km juoksuun? Mä maksoin osallistumisesta yli 50 euroa (maksoin myös kuljetuksen lähtöpaikalle keskustasta), joten en halua että se menee hukkaan. En tarvitse siitä koko summaa takaisin, voidaan neuvotella hinnasta! Tai jos perustelet hyvin, miksi haluat päästä ilmaiseksi juoksemaan, voin harkita sitäkin, jos kukaan ei halua euroakaan siitä maksaa.. ;) Voin hoitaa kaikki käytännönasiat, jota tuohon osallistumisen siirtoon liittyy. Jos kiinnostaa, laittakaa kommenttia tai sähköpostia kaksiyhdenhinnalla@gmail.com.

Mielelläni olisin osallistunut ja harmittaa etten pääse, mutta ei voi mitään. Ehkä mun polkujuoksukengät pääsevät vielä joku päivä poluille.. Sitä en vielä tiedä koska pääsen juoksemaan, mutta toivottavasti mahdollisimman pian. Kuukausia siihen menee, mutta pääasia, että jalkaa toipuisi aikataulussa. Ja ihan sama koska se on, odotan sitä jo nyt ;) Aion palata lenkkipoluille entistä innokkaampana! 

Ja vielä muistutus, I love me -messujen lippuarvonta päättyy tänään illalla, vielä ehtii osallistua arvontaan täällä ja instagramissa (@riikka_ni tai @jenniemin).

4 kommenttia:

 1. Hitsi tonne olisi ollut kiva päästä, jalat vaan ei oo ihan niin kunnossa vielä että voisin noin pitkää matkaa juosta :-/ Toivottavasti löydät jonkun sun tilalle!

  VastaaPoista
 2. Voi ei :( Paranemisia! Hassua, ettei edes tuollaista vastaan saa osallistumismaksua takaisin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :/ Kieltämättä vähän tylsä, tiedän että monissa tapahtumissa maksun saa takaisin jos on lääkärintodistus.. Mutta onneksi sain sen nyt myytyä eteenpäin!

   Poista