torstai 20. lokakuuta 2016

elämää lomakuplassa

J: Musta tuntuu, että olen viimeisen viikon elänyt lomakuplassa. Ennen lomaa vaan odotin ja odotin sen alkua ja nyt kaikki mitä olen tehnyt (esimerkiksi syönyt liikaa herkkuja ja shoppaillut) perustelen sillä, että olen lomalla. En ole varmaan pariin vuoteen nauttinut mistään kotona vietetystä lomasta yhtä paljon. Toki kesäloma oli aivan mahtavaa aikaa, mutta sitäkin varjosti epäselvyys tulevasta.. Lisäksi kun lomaa oli runsaasti, ei siitä osannut samalla tavalla nauttia kuin tästä yhdestä viikosta.

 photo PA196722_zpsmjztimwz.jpg
 photo PA196777_zps5ptyptoj.jpg

Eilen oli aika täydellinen lomapäivä. Kävin aamulla kampaajalla, sen jälkeen ajeltiin Riikan kanssa Ruissaloon (enkä vieläkään saanut Pikatchua!!) kuvailemaan. Ihan kivoja kuviakin saatiin, vaikka Riikka lähinnä seisoi sen kameran kanssa paikallaan ja mä pyörin innoissani kameran edessä uusissa hiuksissani.. Kuvailujen jälkeen jatkettiin Myllyyn sushille ja pariin kauppaan. Shoppailun jälkeen hain meille vielä Puresta kakut ja niitä syödessä suunniteltiin vähän tulevia blogijuttuja. Aika täydellistä, olisipa useammin aikaa viettää tällaisia päiviä Riikan kanssa. Mun Saloon muuton jälkeen näitä on ollut ihan liian vähän! Pitää korjata tilanne..

 photo PA196745_zps4xuws6fw.jpg

Illalla kotiin päästyä menin vielä lenkille ja siinä samalla harmittelin, että jouduin laittamaan hiukset kiinni. Tänään ne eivät ole tietenkään olleet enää yhtään niin kivat, kun eilen kampaajan jälkeen. Mutta niinhän se aina menee.. Kuitenkin lopputulos oli tälläkin kertaa erittäin mieluinen. Vielä kun jaksaisi itsekin vääntää joskus jotain laineita hiuksiin. No olipa hiukset millaiset tahansa, olen tällä hetkellä kyllä aika onnellinen ja kiitollinen kaikesta. Varsinkin tästä lomasta. Huomenna loma jatkuu I love me -messuilla ja hotelliyöllä. Jee! Onko muuten joku sieltä ruudun toiselta puolelta tulossa messuille? Olisi kiva nähdä muita bloggaajia!

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat kuvat, tuo syksyinen kuvausympäristö on upea! Todella kauniit hiukset :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat ja hiukset on upeat!

    VastaaPoista