lauantai 22. lokakuuta 2016

ajatuksia herättänyt miniloma

J: Ihanat pari päivää taas takana. Perjantaina aamulla hyppäsin meidän lainassa olevan Toyota hybridin (kiitos vielä Varsinais-Suomen Autocenter!) kyytiin ja ajeltiin Marian, Susannan ja Riikan kanssa I love me -messuille Helsinkiin. Aamupäivään kuului mm biohakkerin aamupala ja aiheeseen liittyvä Jaakko Halmetojan lyhyt luento, terveysmitttauksia, vuoden terveystuote -kisan voittajien julkaiseminen sekä ravintolisien vallankumous -tilaisuus.. Iltapäivällä päät täynnä uutta tietoa kiertelimme messualueella ja maistoin varmaan sataa erilaista raakasuklaata tai muta herkkuja. Nam! Kotiin lähti lopulta iso kassillinen erilaisia ravintolisiä, Leaderin uutta suklaata ja kassillinen Biozelin uusia tuotteita. Odotan jo, että pääsen testailemaan kaikkia ja hankkimaan vähän lisätietoa niihin ravintolisiin liittyen. Tuntuu, että eilen tuli taas niin paljon tietoa, etten tiedä mihin uskoa tai mihin luottaa.

 photo PA226819_zpsbyyync9x.jpg

Messujen jälkeen hyppäsin ratikkaan ja ajelin keskustaan. (Onneksi sain Reetan seuraksi, muuten olisi voinut salolainen eksyä..) Oltiin varattu Teemun kanssa Radisson Blu Aleksanterista huone. Ilta meni keskustassa pyörien ja syöden. Olin tosin niin väsynyt aikaisen herätyksen seurauksena, että oltiin lopulta varmaan kymmeneltä hotellin muhkean peiton alla.. Ja valehtelematta, en ole moneen aikaan nukkunut yhtä hyvin kuin viime yönä. Mä sitten rakastan hotelleja! Täydellisen yön kruunasi vielä täydellinen aamupala ja monta kuppia hyvää kahvia.

 photo PA226822_zpszevejq1v.jpg

Mä voisin oikeasti käydä vähintään kerran kuukaudessa tällaisella minilomalla jossain. Vaikkei tänäänkään tehty Helsingissä mitään ihmeellistä, tuntuu kuin olisi ollut pidempääki pois kotona. Lisäksi maisenmanvaihdos on aina piristävää - ei ainakaan tullut koko ajan työjutut tai muut stressaavat asiat mielessä. Onneksi seuraava hotelliloma on tiedossa jo parin viikosta päästä. Toisaalta näiden parin päivän aikana olen miettinyt ihan liikaa sitä, onko mun elämässä nyt kaikki hyvin jos voin olla näin rentoutunut vain sadan kilometrin päässä kotoa? Sitä pitää miettiä.

Nyt mä menen kuitenkin saunaan sulattelemaan syväjäätymistä, jonka Helsingin kylmä tuuli aiheutti mulle tänään. Ehkä siellä ajatukset selkenevät!

6 kommenttia:

 1. Minilomat on kyllä ihan parhaita! :) Mä voisin lähteä vaikka heti Turkuun tai Tampereelle hotelliin yöksi ja heti tuntuisi siltä,että on ollut paljon kauempana! Kivaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mä valitsen aina vain Helsingin, mut Tampere vois olla myös ihan kiva. Niin ja Turku nyt kun asun Salossa ;) Kivaa viikkoa sulle!

   Poista
 2. Minilomat on kyllä niin ihania arjen pelastajia! <3 Niistä saa aina ihan uutta virtaa!! :D

  VastaaPoista
 3. Yöpyminen hotellissa on aina niin luksusta! <3
  Kiitos vielä seurasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, onneksi pääsee taas ensi viikonloppu! Ja kiitos itsellesi :)

   Poista