perjantai 2. syyskuuta 2016

TGIF

 photo P8116869_zpsumeepzf0.jpg

J: Huh, täällä ollaan taas pitkästä aikaa! Tänään on jo toinen syyskuuta ja en voi oikeasti ymmärtää, mihin kaikki aika katoaa. Juuri vasta oli elokuu alku. Töitäkin on jo kolme viikkoa takana ja lasken nyt jo päiviä syyslomaan.. Mun silmäpussit ovat nyt jo järkyttävän kokoiset ja kärsivällisyys on joka päivä koetuksella. Eli ihan järkyttävä kiire ja henkisesti raskaat päivät ovat olleet suurin syy, miksi en ole ehtinyt oikein blogin ääreen. Iltapäivisin kotiin tullessa päällimmäisenä on yleensä mielessä ruoka ja ruuan jälkeen voi miettiä treeniä. Vasta näiden jälkeen mieleen tulee blogi ja sen päivittäminen. Yleensä siinä vaiheessa olen kuitenkin niin väsynyt, että koneen avaamisen sijaan menen ennemmin nukkumaan tai katson Netflixistä jotain hömppää.

Onneksi nyt on kuitenkin perjantai, jee! Kaiken kiireen keskellä elämässä on tapahtunut myös kaikkea kivaa ja paljon uusia asioita. Lisäksi olen ihan oikeasti älyttömän onnellinen jokaisesta aamusta, jolloin saan hypätä autoon ja ajella Forssaan töihin. Ehkä vielä onnellisempi olen kuitenkin perjantai-iltapäivällä ajaessani kotiinpäin.

Nyt ajattelin kuitenkin työntää työasiat pois mielestä kahdeksi vuorokaudeksi ja nauttia vapaasta. Ihan ensimmäisenä suuntaan perinteiseen tapaan ruokaostoksille, sen jälkeen lenkille ja huomenna olisi tarkoitus mennä sitten ihan kunnolla shoppailemaan. Ihanaa viikonloppua kaikille! Tehdää just niitä juttuja, joista nautitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti