sunnuntai 18. syyskuuta 2016

tehokas inkiväärishotti

J: Nyt alkaa riittää. Oon nyt keskiviikosta saakka maannut kotona flunssassa. Oon vetänyt sinkkiä, c-vitamiinia, juonut vitamiinijuomia sekä teetä, käynyt kevyillä kävelyillä, saunonut.. Kaikkea oikeastaan, mitä yleensä flunssaan suositellaan. Tänään kuitenkin muistin yhden testaamatta olevan keinon - inkiväärin! Kaupasta piti tietenkin sitä sitten hakea ja tehdä oikein kunnon inkiväärishotti sunnuntain kunniaksi..

 photo P9186713_zpsp4xvnlxc.jpg
 photo P9186720_zpscnyf9ojp.jpg

Raastoin reilun kokoisen palan inkivääriä ja puristin sekaan kokonaisen appelsiinin ja puolikkaan sitruunan. Jotkut ohjeet suosittelivat sekoittamaan sekaan myös hunajaa, mutta sitä unohdin ostaa. Ihan hyvin se noinkin meni ja täytyy myöntää, että jo yksi shotti virkisti mukavasti. Kannattaa testata, jos ette usko! Toivon todellakin, että tuo auttaisi ja huomenna pääsisi jo töihin. Tuun pian hulluksi, jos makaan vaan kotona.. 

Mikä muu voisi auttaa flunssaan? Kaikki keinot ovat tervetulleita..

9 kommenttia:

 1. hei tota on pakko kokeilla, kiitos vinkistä! Harmi vaan että vihaan inkivääriä hahah :-D Tää jatkuva flunssainen olo ei oo kiva kun treenata pitäisi, mulla on ollut muutaman viikoin välein jotain oireita, tälläkertaa menossa on yskä :-/

  Onko sulla nenä tukossa vai millaisia oireita? Mulla tukkoisuuteen auttoi jotkut yrttitipat, olisko ollut nimeltään joku Carmolis (?). Sekoitetaan kuumaan juotavaan esim. mehuun tai teehen, auttaa suolistoon ja ties mihin. Pelkkä juotavan haistaminen aukaisi nenän tehokkaasti :-D En sitten tiedä auttoiko vaiko ei, mutta kyllä multa nenän niistäminen loppui lyhyempään (näin ainakin haluan uskoa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Inkivääriin tottuu, mäkään en ole ennen pahemmin pitänyt siitä.

   Hmm, pitää testaa tuota.. Enää ei kyllä oo onneksi nenä tukossa.

   Poista
 2. Tota vois kyllä kokeilla, vaikuttaa suht raikkaalta setiltä :D

  VastaaPoista
 3. Tota vois kyllä kokeilla, vaikuttaa suht raikkaalta setiltä :D

  VastaaPoista
 4. Näyttää todella raikkaalta ja houkuttelevalta. Täytyy testata vaikka pian alkavan puhdistuskuurini aikana! :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla, jos tällä sais tän ikävän flunssan kuriin! :)

  VastaaPoista