maanantai 19. syyskuuta 2016

Sen oikean metsästys

J: Mulla on ollut taas todella suuria ongelmia. Tällä kertaa ongelmani koski salijäsenyyttä! Olen asunut Salossa jo puolitoista kuukautta, mutta en ole saanut hankittua salijäsenyyttä. Tarkoitus oli hommata sellainen heti Motivuksen kesäkauden loputtua elokuussa, mutta tässä on ollut niin hurjasti kaikkea, etten ole ehtinyt. Nyt on siis menty yli kuukausi oikeastaan kokonaan ilman salitreeniä ja ikävä salille olisi jo kova. Kahdella salilla kävin tutustumassa ja koska päätöksen teko on aina yhtä hankalaa, tuli hetki pohdittua näiden kahden välillä..

 photo P8106818_zpsybdt5ucm.jpg

Ongelma oli alunperin se, etten oikein tiennyt minne salille mennä! Ajat ovat hieman muuttuneet siitä, kun asuin kahdeksan vuotta sitten Salossa. Nykyään Salossa on kolme vähän suurempaa (tai ainakin tutumpaa) salia. Yksi niistä rajautui heti pois vähän huonomman sijaintinsa takia ja yksi nousi maineensa ja monipuolisuutensa vuoksi mun suosikiksi. Kävin siellä tutustumassa ja tykkäsin. Sali oli kivan kokoinen, jumppia oli paljon ja samassa paikassa pääsee esimerkiksi keilaamaan ja pelaamaan sulkapalloa. Olin jo ihan varma sen oikean löytyneen, mutta sitten kaveri houkutteli mut vähän pienemmälle salille tutustumaan. Käytiin siellä Teemun kanssa ja tykättiin kyllä molemmat!

Vire on tarpeeksi suuri, mutta siellä on kuitenkin rauhallista treenata. Sieltä löytyy peruslaitteiden lisäksi paljon irtopainoja ja kaksi eri tilaa, joissa voi tehdä toiminnallista treeniä! Lisäksi sen sijainti on mun työmatkan varrella, eli joskus voisi mennä vaikka heti töiden jälkeen salille. Myös hinta vaikutti lopulta ratkaisuun. Kuukausikortti Vireessä maksaa 35€ ja hintaan sisältyy jumpat. Ja niin se oikea löytyi.

 photo P8106815_zpspp9bs1l8.jpg

Eli mun päätökseen vaikutti tällä kertaa sijainti, hyvät tilat ja hinta. Ei uskoisi muuten kuinka hankalaa hyvän salin metsästäminen voi olla! Jopa Salon kokoisessa kaupungissa on nykyään mun makuun liikaa vaihtoehtoja.. Tosin hyvä niin, kaikki toivottavasti löytävät valikoimasta itselleen sopivan salin ja alkavat liikkua! Mä todellakin toivon, että tulen viihtymään Vireessä yhtä hyvin mitä Motivuksella.. Ja toivon myös, että flunssa hellittää pian kokonaan ja pääsen taas kunnolla treenailemaan. Ensin tosin pitää ostaa se jäsenyys, eli tässä ehtii muuttaa vielä kerran mielensä..

Nyt en kuitenkaan lähde salille, vaan koristreeneihin heittelemään. Energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti