keskiviikko 28. syyskuuta 2016

pohjalta on hyvä ponnistaa

J: Syksy tulee, mutta mun oli aivan pakko tulla julkaisemaan nämä kolme viikkoa sitten otetut treenikuvat. Silloin treenimotivaatio oli korkealla ja viikon sisällä tuli vedettyä useampikin kova treeni. Sen jälkeen iski flunssa ja parin viikon tauko vei kyllä voimat.. Onneksi täältä noustaan taas kovaa vauhtia!

 photo P9116895_zps9dc72m98.jpg
 photo P9116848_zpsb34azosz.jpg

Viime lauantaina uskallauduin vihdoin salille ja huh, että oli tuskaa. Tuntui, etten olisi treenannut ikuisuuteen ja lähinnä pyörin ympyrää ja mietin mitä tekisin. Puolentoista tunnin aikana tuli todettua, etten saa yhtään leukaa vedettyä ja normaalia pienemmät painot saivat kaikki lihakset aivan jumiin! Jopa ilman painoja kyykkääminen tuntui seuraavana päivänä takapuolessa. Turhautti hieman. Eihän lihakset tietenkään parin viikon aikana minnekään katoa, mutta niillä kestää hetki tottua taas treeniin. Varsinkin nyt, kun olen käynyt muutenkin vähemmän salilla ja panostanut enemmän juoksemiseen ja kehonpainoharjoitteluun. 
Ja jos sali oli tuskaa, niin oli myös kahden ensimmäiset koristreenit! Vaikka kesällä on tullut juostua oikein urakalla, syksyn ensimmäiset koristreenit ovat aina ihan kamalat. Nopeat spurtit, suunnanvaihdot ja hypyt tuntuvat kropassa ihan eritavalla kuin lenkkeily ja salitreeni. Onneksi siihenkin tottuu pian. Parin viikon päästä on jo ensimmäinen pelikin, eli parempi olisi olla kunnossa..

 photo P9116888_zps3lmgpuyh.jpg
 photo P9116894_zps1hzhqonc.jpg

On ollut niin ihana palata taas "normaaliin" treenirytmiin ja käydä salilla useammin kuin kerran kuukaudessa. Salitreenissä on kuitenkin omat hyvät puolensa, vaikka nykyään lenkkeily menee koripallon jälkeen mun suosikkilajiksi. Parasta on se, jos ehtii treenata näitä kaikkia kolmea lajia yhdessä ja sopivassa tasapainossa. Ja tietty niin, että treenaaminen pysyy kivana juttuna eikä siitä tule pakkopullaa! Tällä hetkellä motivaatio on ainakin superkorkealla ja haluan taas saada kaiken irti kropastani niin salilla kuin koristreeneissäkin. 

Tänään on kuitenkin lepopäivä, sillä eihän ne lihakset muuten kehittyisi! Illan ohjelmassa olisi taas kerran vähän venyttelyä ja saunomista, aivan parasta kehonhuoltoa. Tehokasta loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Samaistun! Mulla kans oli kesällä töiden takia piiiitkä tauko kaikesta treenaamisesta ja voi jestas miten kipeäksi lihakset tulee kun taas tekee kunnon voimaharjoittelun...no, kyllä se voima sieltä taas takaisin tulee :-)

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin onneksi tulee! Ja nyt taas muistaa kuinka kivaa treenaminen on!

   Poista