sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Paljastus

J: Pakko paljastaa yksi asia..

 photo P9109783_zpsqqizg8xp.jpg
 photo P9109788_zpstb20ozl0.jpg
 photo P9109817_zpsn4cwh23c.jpg
 photo P9109824_zpsfmhos3ti.jpg
 photo P9109831_zps8wo0zvdf.jpg

Mekin osataan Riikan kanssa joskus laittautua näteiksi! Enimmäkseen täällä blogissa näkyy treenikuvia, joissa hiukset ovat ponnarilla ja meikkiäkin harvemmin on. Eilen oli kuitenkin aihetta laittaa päälle vähän muutakin, sillä illalla juhlittiin Salon Vilppaan korisgaalaa. Gaala keräsi yhteen Vilppaan vanhoja pelaajia, seuratoimijoita, valmentajia ja muta korisporukkaa. Ohjelmassa oli esimerkiksi Vilppaan  Hall of Famen julkistus, ansiomerkkien jakoa, hyvää ruokaa, tanssia ja juomaa.. Tuli muisteltua vähän vanhoja entisten valmentajien kanssa ja loppuillasta päädyttiin vielä baariin tanssimaan. Ihan mahtava ilta. Upeassa seurassa olen saanut koripallouraani aloitella ja nyt myöhemmin jatkaa.

Tänään onkin sitten vähän väsyttänyt ja ohjelmaan on kuulunut päiväunien lisäksi lähinnä koneella jumittamista, syömistä ja tv:n katselua. Niin ihanan laiska sunnuntai, että melkein odotan jo huomista työpäivää. Mites muilla on viikonloppu mennyt?

6 kommenttia:

 1. Kauniita ootte. :)

  Täällä viikonloppu on mennyt lähinnä juostessa ja auringosta nauttien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sunkin viikonloppu kuulostaa hyvältä!

   Poista
 2. Kaunottaret! Upeat kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Haha todellakin osaatte ja hyvältä näyttää! Vaikka näin laittautuneena näytätte jotekin enemmän samalta kuin normaalisti :D

  VastaaPoista