tiistai 6. syyskuuta 2016

Kun treenikaveri asuu toisessa kaupungissa

J: Siitä on nyt yli kuukausi kun saimme uuden kodin avaimet ja muutimme Halikkoon. Hyppäys Turun keskustan kerrostalokaksioista rivitaloon Halikossa tuntuu isolta muutokselta, mutta eipä asiat kovin paljon kuitenkaan ole muuttuneet. Samalla tavalla lähden aamulla töihin, tulen kotiin ja käyn treenaamassa. Ympäristö vaan on muuttunut! Sekä se, etten enää pysty päivittäin treenaamaan Riikan kanssa. Se on varmasti huonoin asia tässä muutossa..

Kolmen Turku-vuoden aikana ehdin tottua siihen, että treenattiin Riikan kanssa oikeastaan aina yhdessä. Kaikki alkoi siitä kun mäkin liityin Motivuksen jäseneksi. Sen jälkeen mentiin tietenkin samaan korisjoukkueeseen pelaamaan ja seuraavana talvena mukaan kuvioihin tuli säännöllinen lenkkeily. Luulen, että kolmen vuoden aikana ei kovin montaa viikkoa ollut putkeen, ettei treenattu yhdessä. Välillä toisen ollessa reissussa tai kipeänä oli outoa mennä yksin salille. Mulle hankalinta oli kuitenkin yksin lenkkeily, voin ihan myöntää etten koskaan jaksanut lähteä yksin!

 photo P8126982-001_zpsistzpeoi.jpg
Housut Bumfit.fi, (saatu yhteistyönä) Riikan paita Defshop (saatu yhteistyönä) ja Jennan SOC. 

Nyt tilanne on kuitenkin aivan eri, kun välimatkaa on se 50 kilometriä! Enää ei voi lähteä päivittäin yhdessä lenkille. Alkuun mua hirvitti. Olin aivan varma, etten löydä yksin lainkaan treenimotivaatiota. Yllättävän hyvin on kuitenkin treenit lähteneet käyntiin. Enimmäkseen olen vasta lenkkeillyt, sillä salijäsenyys on vielä mietinnässä. Yhdellä salilla kävin jo tutustumassa kaverin kanssa, mutta siitä tuskin tulee mun kuntosalia.. Parin viikon sisällä pitäisi alkaa onneksi koristreenit - tällä kertaa uudessa seurassa! Onkin ollut jo ikävä.

Loppujen lopuksi lenkkeilykin on ihan kivaa yksin. Voi kuunnella musiikkia, miettiä omia juttuja ja aikatauluttaa lenkki vain omien menojen mukaan. Silti en voi väittää, etteikö olisi jo ikävä yhteisiä pitkiä lenkkejä sunnuntaisin. Onneksi kaikkeen tottuu ja tämä on vain yksi muutos muiden joukossa.

Tänään Riikka oli Salossa käymässä ja meillä olisi ollut hyvä mahdollisuus treenata yhdessä.. Sen sijaan otimme kamerat mukaan ja suuntasimme läheiselle pururadalle kuvailemaan. Harmi vaan, että valo loppui hieman kesken. Olisi vaan pitänyt mennä ennemmin lenkille. Ehkä sitten ensi kerralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti