sunnuntai 25. syyskuuta 2016

kiireetön viikonloppu

J: Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa ohi.. Samoin kuin oikeastaan koko viikko. Työviikot ovat olleet viime aikoina todella hektisiä ja viikonloppujen ainoa tavoite on vaan rauhoittua. Tällä kertaa onnistuin siinä oikein hyvin - viikonloppuun on mahtunut vaikka mitä, mutta tällä hetkellä on kuitenkin levännyt ja rauhallinen olo. Mitä mä sitten olen tehnyt..?

 photo P9256753_zpsxvgs5mtw.jpg
 photo P9256733_zps1jzdba0m.jpg
 photo P9256730_zpscelbc5bg.jpg
 photo P9256754_zpsp2an8zc9.jpg
Polkujuoksukengät Merrel (saatu blogin kautta), takki Haglöfs, housut Soc

Perjantaina käytiin Teemun kanssa Turussa hakemassa yksi paketti, parissa sisustuskaupassa ja Woolshedissä syömässä hampparit.. Ihan kun Ausseissa, tykkäsin!

Hankin vihdoin salikortin ja tein kunnon treenin, huomaa tosin ettei salilla ole käyty hetkeen..

Nukuin ex-tempore päiväunet, vaikka piti lähteä katsomaan koripalloa. Se vain tuntui sillä hetkellä hyvältä ajatukselta..

Käytiin keskustassa metsästämässä Pokemoneja, tosin aika huonolla menestyksellä.

Sytytin takkaan tulen ja ihastelin taas kerran sitä. Oma takka olohuoneessa on kyllä parasta näin syksyllä!

Tein myös ensimmäistä kertaa tänä syksynä omenapiirakkaa ja kutsuin isovanhemmat syömään.

 photo P9256774_zps4f8z71is.jpg
 photo P9256767_zps4eqju05n.jpg photo P9256771_zpsufm44ggd.jpg
 photo P9256781_zpsk6axdwqm.jpg

Käytiin vihdoin Teijon Kansallispuistossa. Kiersimme noin 5,5 kilometrin lenkin Mathildedalin järven ympäri ja vähän muuallakin. Lopulta kilometrejä kertyi yhteensä reilu 8, eli oikein hyvä sunnuntaiulkoilu. Tuonne pitää ehdottomasti mennä uusiksikin joskus! Jäi paljon nähtävää..

Oli kyllä voimaannuttava viikonloppu. Silti odotan kyllä aika paljon kolmen viikon päästä koittavaa syyslomaa. Tämä alkusyksy on ollut ihan uskomattoman rankka töiden osalta ja loma tulee enemmän kuin tarpeeseen.. Nyt kuitenki kone kiinni ja Netflix auki! Jos muuten tällaiset arkiset jutut kiinnostaa, niin seuratkaa snapchatissa jenna.nieminen!

Miten muiden viikonloppu on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta ja rentouttavalta viikonlopulta! :) Täällä oli sellainen myös ja nyt on hyvä fiilis lähteä uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta. <3 Toi Teijon kansallipuisto on kyllä tosi kaunis, itsekin oon kiertänyt tuon Matildajärven kierroksen, mutta tahtoisin kans uudestaan toisillekin reiteille. :)

  VastaaPoista
 3. Sattuikin just hyvään kohtaan tää postaus! Me ollaan päätetty lähteä johonkin kansallispuistoon tämän viikon perjantaina ja toi Teijo olis yksi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Ihanat maisemat! Oi vitsi, oma takka olis kyllä ihana.

  VastaaPoista