sunnuntai 4. syyskuuta 2016

kakkupala, joka pelasti viikonloppuni

J: Tämä viikonloppu meni nopeammin kuin yksikään. Just vasta kirjoitin tämän postauksen ja nyt on jo sunnuntai-ilta. Olen koittanut asennoitua niin, että sunnuntait ovat jees ja maanantait loistava mahdollisuus aloittaa hyvä viikko, mutta silti kaipaisin edes yhtä ylimääräistä vapaapäivää. En ehtinyt taaskaan tehdä kaikkea mitä olisin halunnut ja nyt on siitä huono omatunto. 
Ehdin kuitenkin toteuttaa kauan mielessä pyörineen jutun ja käytiin Riikan kanssa eilisellä Turku-visiitillä Pure Herossa raakakakuilla. Olen käynyt siellä useasti lounalla ja jätskillä, mutta raakakakkua en ole siellä ennen syönyt. Monet ovat kehuneet Puren kakut maasta taivaisiin, joten pitihän sellainen maistaa vihdoin..

 photo P9036722_zps2tmxzoqd.jpg
 photo P9036732_zpszbo17mq8.jpg
 photo P9036737_zpstxr5zetl.jpg

Mä valitsin minttusuklaan ja Riikka suolaisen karamellin. Minttusuklaa on mun mielestä iha paras yhdistelmä! Aika usein kuitenkin huomaa, ettei esimerkiksi minttusuklaakakussa ole oikeastaan sitä minttua lainkaan, vaan kakku maistuu pelkästään suklaalta. Tässä oli ennemminkin päinvastoin! Kerrankin kakku, jossa minttu maistui ja oli ihan älyttömän hyvää. Suklaa oli aika perinteisen raakasuklaan makuista ja minttu sopi sen kanssa aivan täydellisesti. Riikankin kakkupala oli kyllä ihan hyvää, mutta meidän molempien mielestä minttusuklaa vei tällä kertaa voiton. Ensi kerralla pitää sitten testata jotain muuta.. 

Voinkin melkein todeta, että tämä kakkupala oli parasta tässä viikonlopussa.

 photo P9036727_zpstumem697.jpg
 photo P9036717_zpsh7bjqcub.jpg

Saakohan muuten Salosta jostain raakakakkuja? Voin perustaa Puren sivupisteen tänne jos joskus kyllästyn omaan työhöni.

4 kommenttia:

 1. Ihania raakakakkuja, ehkä siis syy seuraavaan Turkuvisiittiin :) Ja kyllä kiitos, tännekin maistuisi yksi lisävapaapäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin hyviä, että ihan varmasti ois syy tulla Turkuun! :D

   Poista
 2. Ai että, toi on kyllä ihana paikka ja ruoka ja raakakakut hyviä!

  VastaaPoista