perjantai 9. syyskuuta 2016

#iloveweekends

R: Ihan jo lähtökohtaisesti perjantai on aika hyvä päivä, mutta mikä tekee tästä perjantaista vielä hieman paremman.. No ainakin se, että..

..sain tänään lounasseuraksi Jannen ja tämän äidin, jota nähdään melko harvoin pitkän välimatkan vuoksi. Käytiin syömässä sushi/kiinalaisbuffassa ja ruoka oli tosi hyvää. Lounaasta sai sopivasti energiaa ja onnistuin loppupäivän aikana tyhjässä toimistossa tekemään lähes kaikki rästihommat.

 photo P9069622_zps3bg9am3j.jpg
College Defshop (saatu), farkut Vero Moda, kengät Reebok

..lähdin töistä normaalia aiemmin (aaah, liukuva työaika!) ja menin hierojalle. Oletteko tutustuneet Timmaan? Päätin eilen, että nyt kyllä pitää päästä hierontaan ja Timman kautta löytyi urheiluhieroja täksi päiväksi. Oli niiiiin ihana fiilis hieronnan jälkeen! Pitäisi käydä useammin..

..kotona odotti Nutisalilta yhteistyön myötä saatuja pähkinäherkkuja, jotka lähetti oli tuonut aamulla. Hieman muuten on aina säätöä kaikenlaisten lähettien tuomien pakettien kanssa, kun paketit toimitetaan usein päiväsaikaan, jolloin ei itse ole ottamassa niitä vastaan. Onneksi Jannella on joskus iltavuoroja, niin se voi kuitata mun paketit..

 photo P9069592_zpslfq55xhn.jpg

..digiboksissa odottaa tallennettuna tämän viikon Hottikset, mun salainen suosikki! En katso nykyään telkkarista oikein mitään, mutta olin ihan fiiliksissä, kun kuulin että Hottisten toinen kausi alkaa. Niin parasta aivot narikkaan -viihdettä. Hottista katsellessa ajattelin herkutella puolukkapiirakalla, jota tein äidin keräämistä puolukoista.

..huomenna on vanhan korisseuran gaalajuhla, johon ollaan tyttöjen kanssa menossa. Tiedossa siis mahtavaa seuraa ja vanhojen aikojen muistelua! 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanilta jutuilta viikonlopun alkuun! :) Hottikset on kyllä ihan huippua aivotnarikkaan viihdettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis katsottiin eilen taas tämän viikon Hottikset perjantai-illan viihteenä ja jäin oikeen odottamaan seuraavaa jaksoa :D

   Poista
 2. Haha mua huvitti noi teidän karkkibuffa kommentit, olin jotenkin koko ajan muistanut, että Jenna laittoi ensin kommentin: "Jos joskus menen naimisiin.."! :D Mietin että etkö sä ollutkin menossa naimisiin haha. Ja sitten laitoit myös kommentin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, perus, taas ollaan kommentoitu samaa asiaa :D #vainkaksosjutut :D Mä en kyllä ole (ainakaan vielä........) menossa naimisiin ;)

   Poista
 3. Hottikset on munkin salainen pahe! :D
  En oikeesti käsitä että miksi ihmeessä katson sitä ja nyt sit oon katsonut sitä vielä aina viikon ennakkoon ruutu plussasta. Mikä mua vaivaa!? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitääää, näkeekö sen ennakkoon jostain? Just mietin eilen kun katsoin tämän viikon jakson, että haluan jo nähdä miten tuparit päättyy.. Säälittävää! :D

   Poista