perjantai 16. syyskuuta 2016

Ärsytys

 photo P9066757_zpsvbqmzs7a.jpg
 photo P9066882_zpsx0clhn05.jpg
 photo P9066732_zpsz6ie2x0x.jpg
Juoksupaita & housut SOC, lenkkarit Asics ja kello Suunto Ambit3

J: Sain puhelimeeni hetki sitten viestin.. "Hei Jenna, Tervetuloa Ruissalojuoksuun. Juoksunumerosi on.. ".. Oli hyvin lähellä, ettei puhelin lentänyt seinään. Tilannehan on se, että tiistaina alkanut flunssa ei ole todellakaan helpottanut ja olisi aika riski mennä huomenna juoksemaan. Vielä eilen mietin, että menen hölkkäilemään sen kympin maaliin, nautin hyvästä fiiliksestä ja Ruissalon kauniista maisemista, mutta tajusin kuitenkin sen olevan aika huono idea. Flunssassa treenaamisessa on aina omat riskinsä ja itseni tuntien en kuitenkaan ottaisi rauhassa, vaan vetäisin sen aivan täysillä. 

Tämä mun huono tuuri on jo aika uskomatonta. Viime syksynä jäi Turussa puolimaraton juoksematta flunssan takia ja nyt sama juttu. Syksyisin tosin on paljon flunssaa liikenteessä ja varsinkin lasten kanssa töitä tehdessä saan aina kaikki pöpöt, mutta silti.. Miten on mahdollista? Eniten mua ehkä ärsyttää tällä hetkellä se, että viime aikoina on juoksu kulkenut hyvin ja olin melko varma pääseväni tavoitteeseen. 

Tämä on kuitenkin asia, jolle ei voi mitään. Väitän omistavani kuitenkin hyvän vastustuskyvyn ja teen kyllä yleensä kaikkeni, etteivät pöpöt iske. Nyt pitää keskittyä positiiviseen ajatteluun - lokakuussa on tiedossa vielä polkujuoksu ja silloin mun on pakko olla kunnossa! Ajattelin myös tutkia, olisiko syksyllä joku pienempi tapahtuma Turun seudulla, jossa sen kympin pääsisi juoksemaan.. Olen sitä kuitenkin jo keväästä saakka suunnitellut. Ruissalojuoksun lisäksi taitaa olla paljon muitakin juoksutapahtumia tiedossa huomenna, joten tsemppiä kaikille tasapuolisesti! Juoskaa munkin puolesta!

2 kommenttia:

  1. No höh, mä niin ymmärrän ärsytyksen! Itse olen huomenna suuntaamassa Ruissaloon puolikkaalle, ja viimeiset pari viikkoa suorastaan hysteerisesti kuulostellut oloani ettei vaan flunssa pääsisi iskemään. Yksi vuosi jäi väliin sen vuoksi ja muistan miten harmitti, etenkin kun muutoin en ole melkeimpä koskaan kipeänä. Parasta vaan ajatella, miten pienestä murheesta loppujen lopuksi on kyse:) Ja hei syksyn juoksutapahtumista suosittelisin ehdottomasti Kaarinan syysmaratonia 22.10, siellä on muistaakseni myös kymppi valittavana. Eihän ne maisemat tietenkään Ruissalolle vedä vertoja, mutta mielestäni tosi kiva tapahtuma kaiken kaikkiaan ja reitti on todella tasainen, siellä jos missä on mahdollista parantaa ennätyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tsemppiä sulle sinne :) Mietin jo tuota Kaarinaa, pitää laittaa harkintaan.. Koriskausi alkaa tosin jo ennen sitä, mutta ehkä yhden kympin voi silti juosta. :)

      Poista