tiistai 30. elokuuta 2016

Viikon 33 ja 34 treenit: fiiliksen mukaan

 photo P6228812_zpskximhjuv.jpg

R: Treenirintamalla on tiedossa vähän muutoksia, sillä meillä alkoi koriskausi eilen! Vielä tosin on vähän epäselvää saadaanko joukkuetta kasaan, toivottavasti.. Koristreenien alkaminen tuli hyvään saumaan, mulla on nyt taas sellanen kausi meneillään urheilujen kanssa, että salille meneminen tuntuu tylsältä. Huonoon aikaan tuli sen sijaan tämä salikyllästyminen, sillä mulla olisi tällä hetkellä normaalin Motivuksen jäsenyyden lisäksi kortti Leaf-areenalle, jossa pääsisi jumppiin. En tiedä johtuuko siitä, että tiedän näiden täydellisten juoksukelien loppuvan pian, vai mistä, mutta jostain syystä ajatuskin tunkkaisesta salista ahdistaa.. Olenkin nyt mennyt taas fiiliksen mukaan ja päätin, etten ota stressiä siitä, jos salitreenit jää siihen kahteen kertaan viikossa..

Viikko 33:

ma: Lepo
ti: Lenkki 5km/27min. Vähän normaalia nopeampi pikainen pyrähdys!
ke: Salilla käsiä ja keskivartaloa noin 60min ja venyttelyt.
to: Salilla yläkroppaa noin 60min.
pe: Lepo
la: Lepo (mökillä sienestystä ja marjastusta, parasta hyötyliikuntaa!)
su: Lenkki 15km/90min. Yllättävän (harvinaisen) kevyt lenkki pk-sykkeillä. Vauhti pysyi hyvänä, syke ei noussut ja fiilis oli hyvä, pystyispä aina juoksemaan tällaisia lenkkejä! Heti kulkee hyvin, kun pääsee vapaapäivänä juoksemaan levon jälkeen.

Viikko 34:

ma: Lepo/kevyttä venyttelyä ja rullailua 30min
ti: Lenkki 5,6km/35min ja venyttelyt 30min. Palauttelua sunnuntain pitkän lenkin jäljiltä..
ke: Lenkki 5,1km/27min. Yritin juosta kovaa 5km, sellaista vauhtia että pääsisin kympillä tavoitteeseen. No ei onnistunut edes vitosella! Tuskaista menoa ja jalat painoi. Joskus näköjään ei vaan kulje.
to: Lepo
pe: Salilla rintaa, selkää ja käsiä 70min.
la: Salilla pitkästä aikaa kunnon hikinen jalkatreeni 75min.
su: Lenkki 11,3km/71min. Kevyt pitkähkö lenkki pk-sykkeillä. Sellanen perustylsä lenkki, jonka jälkeen fiilis on hyvä, muttei mikään huippu.

Tänään viettelen ihan vaan lepopäivää, vaikka lenkille olisi tehnyt mieli. Päätin kuitenkin pitää lepopäivän, sillä olen päivällä kävellyt jo varmaan 10 kilometriä pitkin Turkua ja lisäksi kaikki ylimääräinen energia meni auton ostoon liittyviä asioita hoitaessa.. Nyt olen sitten virallisesti auton omistaja! Hyötyliikunnasta en silti luovu, niin kauan kun asutaan lähellä keskustaa, niin autoa tulee todennäköisesti käytettyä vaan kauppareissuihin (että pääsee Prismaan ;)) ja kun lähtee esim. pidemmälle kyläilemeen, mökille tms. Onkohan tämä sitä aikuistumista, että omistan auton? Seuraavaksi toivottavasti se asunto..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti