torstai 18. elokuuta 2016

viikon 31 ja 32 treenit: takaisin lenkkipoluille

 photo P8129500_zpsc0srlhj1.jpg

Vaatteet: Bumfit (saatu blogin kautta)

R: Aika kurkata kuluneiden viikkojen treeneihin! Muutama viikko sitten olin rasittavassa loppukesän flunssassa, jonka vuoksi tuohon viikon 31 alkuun tuli heti pieni treenitauko. Toisaalta tauko tuli ehkä ihan hyvään paikkaan, kun kuitenkin melko säännöllisesti ja kovaakin oli tullut treenattua edeltävinä viikkoina. Positiivista kuluneiden viikkojen treeneissä on ollut se, että pitkät lenkit ovat tehneet paluun! Varsinkin tuo viime lauantain 15 kilometrin lenkki kavereiden kanssa mökkimaisemissa teki niiin hyvää. Oli kiva huomata, että hyvässä seurassa tuollainenkin matka taittuu nopeasti.

Viikko 31:

ma: Flunssassa
ti: Flunssassa
ke: Lepo
to: Sali. Nopea koko kropan treeni ja herättely flunssan jälkeen ja venyttelyt yht. 60min.
pe: Salilla jalkoja 70min.
la: Salilla yläkroppaa, enimmäkseen käsiä ja rintaa 60min.
su: Lenkki 6,4km/40min + 20min keskivartalotreeni + 30min venyttelyt. Piti juosta pitkä lenkki, mutta sade ja ukkonen pakottivat kotiin aiemmin. Päätin sitten sen sijaan tehdä vatsoja ja kehonhuoltoa kotona, ihan hyvä päätös sekin!

Viikko 32:

ma: Lenkki 10,5km/63min. Melkeen kuukauden tauon jälkeen yli kympin lenkki. Oli tarkoitus juosta lyhyempi lenkki, mutta askel oli kevyt ja juoksu kulki kerrankin, niin päätin kiertää vähän pidemälle..
ti: Salilla yläkroppaa 75min, enimmäkseen selkää ja rintaa.
ke: Lepo
to:  Salilla jalkoja 70min. Jalkatreenit on ehdottomasti mun lemppareita, tällä kertaa tehtiin mm. boksihyppyjä, erilaisia kyykkyjä ja maastavetoa.
pe: Lenkki 4km/24min. Viikon tauon jälkeen taas aamulenkki, oli ihan parasta juosta ihanassa aamuauringossa jokirannassa. Ei millään olisi tehnyt mieli mennä kotiin valmistautumaan töihin lähtöön..
la: Lenkki 14,9km/100min. Rauhallinen lenkki mökillä tyttöjen kanssa.
su: Lepo

Nyt on taas kova innostus lähteä lenkkipoluille! Heti kun sää on vähän viileämpi, tekee mieli juosta pidempiä lenkkejä. Jotain hyvää on siis tässä alkavassa syksyssäkin! Tuntuu että nyt on muutenkin ollut taas enemmän aikaa uhrattavana mm. kehonhuollolle ja venyttelylle treenien jälkeen. Hierojakin pitäisi taas varata, mutta edelleen on hyvä vakkarihieroja etsinnässä Turusta. Ideoita? Miten teillä on treenit sujuneet elokuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti