maanantai 1. elokuuta 2016

viikon 29 & 30 treenit: nopeasti ja tehokkaasti

R: Mulla on tapana listata excel-taulukkoon juoksemani lenkit. Kirjaan ylös aina matkan, keston, vauhdin, keskisykkeen ja maksimisykkeen. Listailin äsken heinäkuun lenkkejä ja teemana on selkeästi ollut mäkivedot ja lyhyet lenkit usein! Puolikkaalle treenatessa tuli vähintään kerran viikossa juostua pidempi lenkki (yli 12km), nyt olen juossut enimmäkseen mäkitreeniä ja nopeita 5-6 kilometrin lenkkejä. Heinäkuussa tuli juostua ainoastaan yksi yli 10 kilometrin lenkki, ups.. Syy on ehkä se, että kesällä on kiva tehdä muutakin kun treenata, joten tuollaiset lyhyet lenkit on nopeasti ohi! Mun viikon 29 ja 30 treenit näyttivät tältä..

 photo P6228729_zps8if5n1ku.jpg

ma: Sali. Rintaa ja käsiä 55min
ti: Sali. Selkää, keskikroppaa ja käsiä 60min
ke: Juoksu. Kevyttä hölkkää ja kovia mäkivetoja yht. 55min. Oli kyllä hyvä treeni ja kiva juosta porukassa vetoja. Opin kyllä tästä treenistä, että en enää lähde helteellä treenaamaan ilman, että olen syönyt kunnolla! Meinasi hieman alkaa heikottaa kotimatkalla..
to: Lenkki 5km/27min. Perus vauhtikuntolenkki ja venyttely Yogaista kotona
pe: Lenkki 4,4km/27min. Tiesin etten illalla ehdi treenaamaan, niin päätin juosta aamulla kevyen lenkin. Miksen juokse useammin aamulenkkejä? Kiva aloitus päivälle.
la: Mäkivetoja ja hölkkää 35min. Tehtiin mökillä tämä treeni ennen paljua ja lettuja, kivasti sai kyllä hien pintään!
su: Lepo

ma: Sali. Käsiä ja olkapäitä 60min + pitkät venyttelyt
ti: -
ke: Sali. Jalkoja 60min.
to: Lenkki 4,8km/27min + 30min jooga Yogaiasta
pe: Lenkki  4,1km/25min. Aamulenkki ihanassa säässä, päätin että näitä klo 5.40 aamulenkkejä pitää harrastaa nyt kesällä vielä lisää, aamu oli niin nätti ja rauhallinen.
la&su: Mustikan, vadelman ja kanttarellien perässä vaeltelua metsässä. Eli lepo!

Sellaista viime viikkoihin, fiiliksen mukaan mentiin taas ja juoksu lyhyillä lenkeillä kulki hyvin! Vähän kyllä houkuttaisi taas pidemmätkin lenkit, saa nyt nähdä koska pääsee, tämä viikko alkoi nimittäin kesäflunssassa ja elämäni ekalla saikkupäivällä. Höh! Mä vihaan olla kipeänä, rasittavaa kun tietää ettei ne työt mihinkään karkaa, vaikka sairastaakin. Toivottavasti huomenna pääsisin jo töihin ja muutaman päivän päästä taas treenaamaan - en halua haaskata yhtään kesäpäivää kotona sairastellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti