lauantai 27. elokuuta 2016

vaate jossa viihdyn

R: Kaukana on ne ajat, jolloin jaksoin kiinnostua siitä, mikä on tai ei ole muodissa. En tiedä onko kyse vanhenemista tai ihan vaan kiinnostuksen lopahtamisesta, mutta en tajua miten olen jaksanut seurata jotain muotisivustoja tai -lehtiä. Nykyään valitsen kaupasta ihan vaan niitä vaatteita, joista ihan oikeasti tykkään. En sovita jotain vaatetta vaan siksi, että tiedän sen olevan muodikas. Pakko myöntää että joskus nuorempana saatoin tällaistakin harrastaa.. En onneksi kovin usein! Niihin aikoihin tuli muutenkin osteltua paljon enemmän kaikkea uutta, nykyään mietin huomattavasti pidempään jokaista ostopäätöstä. Nykyään arkityylini on rento ja sporttinen, töissä pukeudun lähinnä tavallisen asiallisen tylsästi.

 photo riikka2_zpsdzplixeu.jpg
 photo riikka4_zpsmxx8wqba.jpg
College Defshop (saatu), farkut Primark, kengät Adidas

Näissä kuvissa näkyy mun tämän hetkinen lempparipaita, Defshopilta yhteistyön tiimoilta tilattu Adidaksen collegepusero. Tuo on niin mukava ja pehmeä - tekisi mieli tilata kaappi täyteen collegeja. En ole pitkään aikaan jumittanut näin pahasti yhdessä paidassa! Tämä asu onkin hyvä esimerkki mun nykyisestä arkisesta pukeutumistyylistä, sporttista, helppoa ja simppeliä! Töihin tykkään pukeutua asiallisemmin, mutta vapaa-ajalla jumitan collegepaidoissa.

Saatiin tosiaan yhteistyön tiimoilta valita Defshopin valikoimasta vaatteita itsellemme, Jennan vaatteita näkyikin jo tässä postauksessa. Mä ihan yllätyin miten monipuolinen valikoima Defshopilla on, siellä on sekä vapaa-ajanvaatteita että treenivaatteita ja kenkiä. Treenivaatteita ja kenkiä oli monipuolisesti eri merkeiltä; Nike , Adidas, Under Armor, Reebok.. Vapaa-ajanvaatteita oli myös vaikka miten paljon, tutuimpina mm. Vero Moda, Only, Vila, Vans.. Koripalloilijan näkökulmasta on muuten pakko valita, että siellä oli ihan oma kategoria koripallovaatteille - okei, suurin osa taisi olla miehille, mutta silti! Harvinaista herkkua.. Mutta tosiaan jos joku innostui tosta samasta collegesta, niin niitä löytyy täältä.

 photo riikka3_zpsfctrm1mo.jpg
 photo riikka1_zpsa8klgxj3.jpg

Sellaista vaatepohdintaa tällä kertaa.. Asukuvia täällä tulee ehkä jatkossakin näkymään säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kaukana on tosiaan ne ajat, kun asukuvia postattiin monta kertaa viikossa ja samalla jaksettiin analysoida asukokonaisuutta tai muotia.. Ei siinä siis mitään pahaa ole, ei todellakaan, mutta se ei taida enää olla meidän juttu. Ketään tuskin kiinostaisi samat jumitus colleget viikosta toiseen ;)

Postaus toteutettu yhteistyönä Defshopin kanssa

2 kommenttia:

  1. Samalla linjalla olen mäkin! Ehkä se on tosiaan tätä aikuisuutta, kun miettii ostopäätöstä pitempään ja pyrkii ostamaan juuri oman tyylisiä ja kestäviä vaatteita, ja käyttää aikaansa mieluummin muuhun kuin muotisivustojen seuraamiseen. Tämä on myös huomattavasti ekologisempaa ja taloudellisempaa; ei vaatteiden ja muodin kuuluisikaan olla kertakäyttötavaraa. Pidän teidän blogissanne juuri tästä, että kirjoitatte tavallisesta elämästä ja monipuolisista ja syvällisistäkin aiheista, pystyy itse työssä käyvänä opiskelijana samaistumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvin sanottu :) Ja kiitos kivasta kommentista!

      Poista