sunnuntai 14. elokuuta 2016

täydellinen tapa päättää kesäloma

J: Nyt se loma sitten ihan oikeasti loppuu ja huomenna on paluu arkeen. Jännää! Loma sai kyllä aivan täydellisen päätöksen, kun vietimme tyttöjen kanssa mökkiviikonlopun järven rannalla. Viikonloppuun mahtui paljon saunomista, paljuilua, hyvää ruokaa, sienestystä, viiniä, liian vähän unta, ja ennen kaikkea aivan mahtavaa seuraa! Nyt on muisteltu vanhaa ja suunniteltu tulevaa. On myös nollattu aivot aivan kunnolla. Tänään tosin totesin, etten kyllä enää pärjää kuuden tunnin yöunilla. Väsytttää aika paljon.. Mutta oli aivan mahtavaa, se on pääasia.

 photo P8126956_zpsqkt7dqy4.jpg
 photo P8126869_zpsipaadfne.jpg

Valvomisen ja kaiken muun lisäksi ehdimme vähän treenatakin. Eilisen sadepäivän iloksi hölkkäilimme 15 kilometrin lenkin järven ympäri kauniissa maisemissa. Se oli mun kolmas lenkki tällä viikolla ja samalla pisin lenkki sitten puolikkaan! Kesän lenkkeilyt eivät ole taaskaan menneet ihan suunnitelmien mukaan. Esimerkiksi flunssan ja Prahan reissun takia mulla oli yli kolme viikkoa taukoa juoksemisesta. Nyt oli kuitenkin tosi kiva vetää lenkkarit jalkaan ja juosta metsäteillä tyttöjen kanssa samalla jutellen ja tyhmille jutuille naureskellen. Oli sinne lenkkipolulle jo vähän ikäväkin.

 photo P8126879_zpsb9ezlh5w.jpg
 photo P8126891_zpsd3vwzrfe.jpg
 photo P8126962-001_zpsjtqycpqs.jpg
Housut ja toppi saatu Bumfitilta. 

Lenkille motivoi muuten myös Bumfitilta saadut housut ja toppi. Mun piti jättää ne salivaatteiksi, mutta en malttanut. No tulipahan ainakin testattua, että housut sopivat loistavasti myös lenkille! Ne nousivatkin hetkessä mun ihan lempparihousuiksi, mitäs tykkäätte niistä? Entä miten teidän viikonloppu on mennyt? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti