tiistai 16. elokuuta 2016

Syksy saa tulla!

J: Tiedättekö sen tunteen, kun olette jossain kaupassa ja iskette silmänne johonkin juttuun, joka on vaan aivan pakko saada? Mulla ei ole pitkään aikaan käynyt niin missään vaatekaupassa, mutta Prahan Bershkassa mun eteen osui aivan täydellinen takki, jota ei voinut vaan jättää kauppaan. Ei, vaikka matkalaukku oli siinä vaiheessa jo pakattu ääriään myöden täyteen ja käsimatkatavaratkin oli ihan täynnä. Päätin, että menen sitten vaikka takki päälle koneeseen..

 photo jenna3_zpsvgritgjq.jpg
 photo jenna1_zpsv89qmvii.jpg
 photo jenna6_zpsmwccgz4n.jpg

Takki onneksi mahtui laukkuun ja ruumaan menevät alittivat kolmellasadalla grammalla sallitun painon. Ei paha. Pääasia kuitenkin, että löysin täydellisen takin! Se tulee varmasti pelastamaan yhden sun toisenkin viileän päivän. Itseasiassa se on jo pelastanut pari kylmää aamua. Aamuisin on tosiaan ollut jo niin viileä, että töihin lähtiessä on saanut laittaa pitkähihaisen lisäksi takin päälle. Hrr.. Sieltä se syksy tulee! Ei kyllä oikeastaan haittaa, kun mulla on noin kiva takki ja muutenkin arki maistuu ihan hyvälle pitkän loman jälkeen. 

 photo jenna5_zps7i87vfth.jpg
 photo jenna2_zpsyxeooqv2.jpg
 photo jenna4_zpswj2onnqf.jpg

Mitä tykkäätte? Joko odotatte syksyä?

4 kommenttia:

 1. Mulla on vähän kaksinaiset fiilikset. Jotenkin on kiva, että tulee syksy ja uusia juttuja, mutta olis ihana, että vielä hiukkasen jatkuis silti kesääkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Onneksi kesä vähän vielä jatkuukin :)

   Poista
 2. On kyllä kiva takki!

  VastaaPoista