keskiviikko 10. elokuuta 2016

Everything happens for a reason

J: Viime aikoina on taas tullut mietittyä kerran jos toisenkin, mitä oikein tulevaisuudelta haluan. Varsinkin tämän postauksen jälkeen olen miettinyt tosi paljon töihin liittyviä asioita.. 

Olen miettinyt kumpi painaa vaakakupissa enemmän - lyhyt työmatka vai parempi palkka? Vai onko niistä kumpikaan syy mennä jonnekin töihin? Ei ehkä. Olen tullut siihen tulokseen, että tärkeää on myös se arvostuss, jota työssään kokee. Mä ainakin haluan tehdä työtä, jossa mua arvostetaan. Mieluiten työyhteisössä, jossa mun mielipiteet otetaan huomioon ja jossa muut luottavat ammattitaitooni. Haluan tehdä työtä koko sydämellä. Haluan haastetta, uusia kokemuksia ja vastuuta. Haluan myös kehittyä työssäni, kouluttaa itseäni lisää ja jatkaa oppimista koko ajan.

 photo jenna1 23_zpsotrybxd6.jpg
 photo jenna2 21_zpsf7iujw4u.jpg
 photo jenna3 23_zps9nxnwagr.jpg

Tämän kaiken tajuttuani oli aika helppo vastata myöntävästi, kun mulle tarjottiin luokanopettajan töitä samasta koulusta, jossa opetin jo viime kevään. Tai helppo ja helppo, mietin koko viikonlopun mitä teen ja lopulta kallistuin päiväkodin sijaan kouluun. Näin jälkikäteen ajatellen taisin kyllä tehdä päätöksen työn vastaanottamisesta samalla hetkellä, kun puhuin taas koulun rehtorin kanssa puhelimessa.. Mutta eihän se olisi päätös eikä mitään, jos en ensin pohtisi sitä kolmea päivää.

Enpä olisi uskonut, että ensi maanantaista alkaen olen taas luokanopettaja. Aika huippua. Ja jännää, mutta elämässähän pitää olla vähän jännitystä, eikö niin?

11 kommenttia:

 1. Jee! Onnittelut työpaikasta! :) Mua harmittaa, että oon sijaisuuksien varassa mammalomaan asti, mutta no can do! Pari kuukautta enää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nauti sijaisuuksista, ne ovat oikeasti paras tapa tutustua erilaisiin kouluihin ja luokkiin! Tietää sitten tarkemmin, mitä haluaa myöhemmin tehdä. :)

   Poista
 2. Mahtava juttu, paljon onnea työpaikasta! :) Ja hyviä pohdintoja..ihan samoja olen täällä miettinyt! Työ on kuitenkin niin iso osa elämää, että on tärkeätä, että se on mielekästä ja riittävän haastavaa/omaan elämäntilanteeseen sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oot kyllä ihan oikeassa. Mä oon vasta viime aikoina alkanut arvostaa vähän haastavampaa duunia, ennen tuli helposti mentyä siitä mistä aita on matalin..

   Poista
 3. Paljon onnea työpaikasta ! :) tää postaus sai miettimään myös omia työkuvia todella paljon, kiitos siitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tosi kiva jos sain sutkin miettimään :)

   Poista
 4. Mahtavaa, onnea ja tsemppiä uuteen työpaikkaan! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea vanhasta työpaikasta :)

  VastaaPoista
 6. Onnea työpaikasta! :) olen samaa mieltä, että työn pitää olla sellasta josta itse tykkää ja jossa voi haastaa itseänsä!

  VastaaPoista