keskiviikko 3. elokuuta 2016

Aamun saalis

J: Tänään aamulla heräsin kymmenen tunnin yöunien jälkeen omasta sängystä Turusta auringon paistaessa verhon raosta sisään. Olin ajatellut mennä salille, mutta reilu viikon elämää häirinnyt flunssa ei ole vieläkään oikein parantunut, joten päätin vielä tänään jättää väliin. Sen sijaan mietin, mitä haluaisin tehdä vielä Turussa asuessani.. Päätös oli helppo - haluan torille! Niimpä laitoin treenivaatteet päälle (ja haaveilin juoksemisesta), avasin Pokemon Go -sovelluksen ja lähdin torille päin. Pokemon-huumassa tuli tehtyä pieni kierros jokirannassa.. En alkuun oikein innostunut siitä, mutta onhan se kivaa vaihtelua tavallisille kävelyille.

 photo P8036743_zpsenjfojjc.jpg
 photo P8036746_zpspp44th3y.jpg

Pokemonien lisäksi metsästin torilta suomalaisia mansikoita, herneitä ja muita herkkuja. Toria tulee kyllä ikävä Salossa asuessa. Tai onhan sielläkin tori, mutta matkaa sinne kertyy hieman enemmän eikä siellä ole yhtä hyvä (ja halpa) valikoima kuin Turussa. Kaikki kuvien tuotteet maksoivat yhteensä noin kahdeksan euroa ja varsinkin mansikat olivat ihan älyttömän hyviä! Kukkakaalista ja kesäkurpitsasta ajattelin tehdä illalla jotain kunnon ruokaa. Tällä viikolla on tullut syötyä ihan älyttömän huonosti ja hiilaripitoisesti, lähinnä kaikkea valmista mitä kaupasta saa nopeasti. Hyi. Odotan jo sitä, että kaikki tavarat on yhdessä paikassa ja pääsen taas kunnolla kokkailemaan. 

Nyt hyppään pian junaan ja Teemun töiden jälkeen käydään maalaamassa olohuoneen seinä vielä uusiksi. Saa nähdä millaiseksi se tuli eilisen jälkeen.. Kiinnostaako muuten kämppäjutut? Viikonloppuna voisin koittaa ottaa kuvia uudesta asunnosta! 

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No eikö olekin! Taidan huomenna aamulla mennä uusiksi ;)

   Poista
 3. Kämppäjutut kiinnostaa kovasti! :) Edullisesti oot kyllä saanut herkkusaaliin torilta. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! Aina ei oo ihan noin edullista, nyt kävi tuuri ;)

   Poista