lauantai 16. heinäkuuta 2016

Suppailua ja temppuilua

J: Huh huh, kävi eilen aloittelijan moka, sillä olin tallentamisen sijaan julkaissut tämän postauksen ilman tekstiä. Onneksi Riikka huomasi mun virheen (tosin noin neljän tunnin jälkeen) ja palautti sen luonnokseksi. Nyt on aikaa vähän kirjoitellakin kuvien lisäksi. Viime viikot ovat lomasta huolimatta olleet aikamoista kiirettä ja paikasta toiseen juoksemista. Nyt alkaa onneksi asiat (ja asuntojutut!) selvitä ja voin ensi viikon keskittyä ihan vain nauttimaan lomasta. Toki olen tälläkin viikolla nauttinut, esimerkiksi suppailemalla..

 photo P7136725_zpspluckodz.jpg
 photo P7136744_zpsggze7vo4.jpg
 photo P7136746_zpsfklrntlq.jpg

Oltiin tosiaan kaverin mökillä Lopella ja päätettiin vuokrata suppilaudat. Meillä kävi tosi hyvä tuuri, saatiin hakea laudat iltapäivällä, pitää niitä koko ilta ja palauttaa seuraavana päivänä. Siinä vajaassa vuorokaudessa ehti suppailla pari järveä melkein ympäri ja kokeilla kaikkea, mitä en normaalisti ole uskaltanut. Siltakin lopulta onnistui ja muutenkin tuli oltua laudan päällä vähän miten sattui. Oli kyllä ihan mahtavaa! Alkoi entistä enemmän houkutella oman laudan hankkiminen.. Ehkä ensi kesäksi?

 photo P7136762_zps2feugted.jpg
 photo P7136750_zps6ojaxyrh.jpg
 photo P7136749_zps4dpugobw.jpg

Jos siellä ruutujen toisella puolella on joku, joka ei ole vielä suppaillut, niin suosittelen kokeilemaan. Sen lisäksi, että suppailu on loistava liikuntamuoto, pääsee laudan päällä näkemään ihan eri tavalla luontoa kuin vaikka veneessä. Siinä saa olla ihan oikeasti melkein  vedenpinnan tasalla ja ohut pohja mahdollistaa pääsyn mataliinkin kohtiin. Lisäksi lauta on helppo kantaa järveltä toiselle, sekin tuli testattua! Googlaamalla löytää varmasti tietoa lähiseudun vuokraamoista.

Sellainen myyntipuhe! Nyt mä lähden pitkästä aikaa huonekalukaupoille, iik! Ihanaa lauantaita kaikille!

Ps. Ehtikö joku eilen nähdä sen keskeneräisen postauksen?

5 kommenttia:

 1. Mä kerkesin eilen jo nähdä ne kuvat :)
  Olin tällä viikolla ekaa kertaa suppailemassa ja se on kyllä koukuttavaa. Vaikka välillä laudalla mietti että mitä ihmettä mä oikeen teen, se voittajafiilis jälkikäteen oli ihan huikee. Nyt harkitsen laudan vuokrausta että pääsisi ns. omalle järvelle ja jopa oman hankkimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ehdit, iik! :D Siihen lauden käsittelyyn kyllä tottuu, kun useammin supailee :) Kannattaa hankkia oma jos on vaan mahdollisuuksia..

   Poista
 2. Mää kerkesin myös nähdä eilen ne kuvat. :) Mun piti viime vuonna mennä suppailemaan, mutta kukaan ei suostunu lähteen kaveriksi niin se sitten jäi. :D
  Piti kysyä nyt kun ois kangaskassi etsinnässä, että olikohan teidän blogissa joskus juttua jostain verkkokaupasta missä on erilaisia kangaskasseja?

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin, eikä :D Tänä vuonna sitten koitat löytää jonkun! Ja hmm, Varfor Paris vi har ju Åbo -kassia olen ainakin joskus puhunut, mutta ei kai mistään nettikaupasta ole kirjoitellut :/ Täältä löytyis ainakin yksi hieno: https://www.pufdesignmarket.com/products/varfor-paris-vi-har-ju-abo-kangaskassi

   :D

   Poista
 3. Siis suppaus on ihan parasta!! Ja niin monipuolista kun voi just temppuilla tai meloa seisten, polvillaan, rennosti istuen...Hmm tai vaan makoilla ja ottaa arskaa laudan päällä :)
  Mä jäin koukkuun vissiin parisen vuotta sitten ja nyt juhannuksena vietin varmaan 90% ajasta serkkujen laudalla. Seuraavalla viikolla sitte bongasinkin alennusmyynnit ja nyt on oma lauta, hups :D

  VastaaPoista