sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

ruissiton viikonloppu

 photo P7096700_zpseszgg0za.jpg
 photo P7096696_zps946ahzb8.jpg
 photo P7096706_zpszilwkcdm.jpg
 photo P7096720_zps2nngzeho.jpg
 photo P7096714_zpsno5vfmgx.jpg

J: Täällä kirjoittelee varmaan ainoa turkulainen, joka ei ole ollut viikonloppuna Ruisrockissa.  Tai ainoasta en tiedä, mutta yksi harvoja ainakin. Olen saanut seurata rokkikansan menoa ikkunasta ja harvoin näkee yhdessä paikassa noin paljon porukkaa pyöräilemässä ilman kypärää.. En kuitenkaan ala nyt saarnata kypärän tärkeydestä, vaan ajattelin kertoa mitä olen itse viikonloppuna puuhaillut!

Se on kuitenkin aika nopeasti tehty. Kävin salilla, Paavo Nurmella hyppäämässä korkeutta ja pelaamassa korista. Kävin myös Cafe Kakolassa kahvilla, sain sandaaleista rakot jalkaani ja kuvailin varpaitani. Olen myös syönyt liikaa irttareita ja haaveillut vaikka mistä, esimerkiksi omasta asunnosta. Iltapäivällä pitäisi ajella neljännen kerran tällä viikolla Saloon asuntonäyttöihin. Huh. Jospa pian saisi asuntoasiat järjestykseen.

Nyt pitäisi käydä pikaisesti lenkillä ennen autoon hyppäämistä.. Mites muiden viikonloppu on mennyt? Ruississa? Muualla reissuissa?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja mikä tuo herkku tuossa paperissa on? :) Miulla meni eilinen töissä ja blogin parissa, tänään ajattelin ostaa mansikoita, käydä lenkillä ja nauttia yhteisestä ajasta miehen kanssa <3

  Toivottavasti asuntonäytössä olisi juuri sinulle sopiva koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on ruismustikkamuffinsi ja oli kyllä hyvää! Koristeena viila, niin kuin vanhan vankilan kahvilan maineeseen kuuluu ;)

   Poista
 2. Viikonloppu mennyt remonttia tehden ja nauttien lämmöstä juoksun parissa.

  VastaaPoista
 3. Hahah siis musta tuntu kans viikonloppuna, et about koko Suomi on Ruississa (tai ainakin kaikki omat tutut ja puoltut), mut teil vielä pahempi kyl siel Turus :D Mut onneks stadistaki löyty sitte muutamat rahattomat kaverit ja oli tosi hauska viikonloppu lopulta. Ja heh, löydettiinhän mekin sitte "festarit" kun mentiin kattomaan Koiria ja Sannia Lidlin Grillimaisteri-tapahtumaan :D
  Ja hei, onnea kämpän metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep täällä näkee ne kaikki :D Lidlin Grillimaisteri tapahtuma kuulostaa ihan siltä, että on kova meno ;)

   Poista